Descoperire uluitoare: 7,5 tone de cocaină au fost găsite într-un transport de pește înghețat

O descoperire uluitoare a lăsat fără cuvinte autoritățile din Spania! O cantitate uriașă de cocaină a fost descoperită într-un transport de ton congelat din portul Vigo! Acesta urma să ajungă de-a lungul întregii Europe!

Cocaina a fost găsită în ton înghețat / foto: Shutterstock
Cocaina a fost găsită în ton înghețat / foto: Shutterstock

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, nu mai puțin de 7,5 tone de cocaină au fost găsite ascunse în tonul congelat! După cum ne putem imagina, drogurile au fost confiscate imediat de către autorități, care au reușit să împiedica transportul de droguri din a fi distribuit de-a lungul întregului continent.

Totul s-a petrecut în portul orașului Vigo, din regiunea Galicia, în nord-vestul Spaniei. Se pare că această captură de droguri este chiar cea mai mare de acest fel din istoria locală. Potrivit autorităților spaniole, coasta extrem de lungă, cât accidentată, a acestei regiuni atlantice a Spaniei a fost folosită de decenii întregi pentru activități ilegale, precum contrabanda cu droguri.

Tone de cocaină au fost descoperite în Spania

Iar lupta autorităților împotriva traficanților de droguri nu s-a oprit aici! Într-o a doua astfel de operațiune, polițiștii spanioli au mai dat de urma a nu mai puțin de 3,5 tone de cocaină! De această dată, transportul de droguri se afla pe cealaltă parte a Spaniei, în portul din orașul Valencia.

Polițiștii au confirmat faptul că un număr de 20 de persoane ce activau în diverse organizații cu origine balcanică au fost reținute. Autoritățile din Spania au spus că aceste operațiuni constituie o lovitură majoră adusă uneia dintre cele mai periculoase rețele de distribuție de droguri din Europa.

Se pare că această rețea a reușit să înființeze o companie de import, care avea ca scop comercializarea peștelui congelat, cât și a fructelor de mare, în mai multe țări. De asemenea, ei investeau și în piața imobiliară, mai spun autoritățile din Spania. Gruparea a fost supravegheată vreme de luni de zile și își masca contrabanda cu un flux de containere care circulau pe mare și care soseau mereu în porturi din Peninsula Iberică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net