Și-a ignorat durerile de cap vreme de 5 ani. Ce a urmat apoi, a făcut-o să regrete amarnic

Ultima actualizare:

Click! îți prezintă povestea lui Jade McMaster, o femeie în vârstă de 32 de ani, care, în anul 2017 a primit două diagnostice crunte din partea medicilor. Suferea de dureri puternice de cap care apăreau din senin, dar evita să meargă la medic și se trata singură cu paracetamol. Povestea ei este cumplită, însă a ales să o spună public, pentru a încuraja oamenii să nu mai amâne vizitele la medic. 

Jade McMaster a ignorat durerile de cap, dar suferea de o boală rară / foto: arhiva personală
Jade McMaster a ignorat durerile de cap, dar suferea de o boală rară / foto: arhiva personală

Jade a fost diagnosticată cu o tumoră pe creier, dar și cu leucemie. A ajuns pe masa de operație și nu s-a dat bătută în fața diagnosticului crunt. 

A leșinat în timp ce se afla la benzinărie

Momentul în care a ajuns în atenția medicilor a fost în urma unui episod de leșin, în timp ce se afla într-o benzinărie. Ajunsă la spital, medicii au descoperit o tumoră rară pe creier, de 4 cm, localizată pe lobul temporal stâng.

Diagnosticul a fost crunt: oligodendrogliom de gradul 2, dar și epilepsie secundară. După constatarea afecțiunii medicale, medicii au trimis-o în sala de operație; intervenția a durat zece ore. În tot acest timp, Jade McMaster a fost trează.

„Am fost trează în timpul operației, astfel încât medicii să poată urmări cât țesut îndepărtează pentru a nu-mi afecta vorbirea”, a mărturisit femeia, la scurt timp după operație, potrivit Daily Mail.

După acea intervenție, Jade McMaster a mărturisit că nu-și mai amintea nimic, ci resimțea doar durerile pe care le avea.

„Nu-mi amintesc nimic. M-am trezit cu dureri, învinețită și confuză în spital, înconjurată de cei dragi. Cumva, mi-au folosit telefonul pentru a suna contactele de urgență, care erau părinții mei, Jackie și Robert, iar ei au venit de urgență la spital”, a continuat Jade, potrivit sursei citate.

Jade McMaster: „Eram epuizată și mi-am pierdut părul”

Așa arăta după operație / foto: arhiva personală
Așa arăta după operație / foto: arhiva personală

Femeia a mărturisit că a terminat tratamentul, însă au fost necesare 33 de ședințe de radioterapie și 12 ședințe de chimioterapie. Nu are de gând să se dea bătută și va lupta cu ultimele puteri, alături de medicii care îi monitorizează constant starea de sănătate.

„Parcă nu se mai termină. Știam că va recidiva… Este foarte frustrant. Eram epuizată și mi-am pierdut părul, dar mă așteptam la asta”, a mai spus Jade, conform sursei amintite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
Dr  Bogdan Martian Sanador 1 jpg
hotel adobestock jpg
06 2021 11 03 21 38 59 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net