Taylor Swift, după ce a provocat un cutremur la un concert din America, reușește să uimească încă o dată întreaga lume. Turneul Eras prognozează vânzări de 1 miliard de dolari

Turneul european al lui Taylor Swift, parte din turneul său monumental Eras, a adus o avalanșă de entuziasm și recorduri de vânzări în întreaga Europă. Se preconizează că acest turneu extraordinar va aduce încasări de bilete de peste 1 miliard de dolari, consolidându-l ca unul dintre cele mai profitabile turnee din istorie.

Taylor Swift. Foto: Shutterstock.
Taylor Swift. Foto: Shutterstock.

4 concerte sold-out în etapa europeana a turneului în Franța

Artista a debutat etapa europeană a turneului în Franța, la Paris, cu patru concerte sold-out la La Défense Arena. Această etapă a fost marcată de o schimbare în lista de piese a spectacolului, reflectând muzica de pe cel mai recent album al artistei, intitulat The Tortured Poets Department. Taylor Swift a surprins fanii prin adăugarea unor melodii noi în setlist, printre care Fortnight și Down Bad, în timp ce unele piese preferate de fani, cum ar fi The Archer și The 1, au fost înlocuite.

Taylor Swift a captivat publicul timp de peste trei ore cu un spectacol de neuitat

Îmbrăcată în mai multe ținute spectaculoase, Taylor Swift a captivat publicul timp de peste trei ore cu un spectacol de neuitat, oferind un repertoriu vast de 45 de melodii din întreaga sa carieră de 18 ani. Spectacolul a început cu Miss Americana și Heartbreak Prince și s-a desfășurat până târziu în noapte, subliniind energia și devotamentul cântăreței pentru publicul său european.

Concertul artistei din America a generat un seism

Turneul lui Taylor Swift a generat un interes de amploare în întreaga lume, cu recenzii impresionante și performanțe uluitoare. În Statele Unite, fanii au creat un fenomen viral prin dansurile lor, generând chiar activitate seismică în anumite locuri.

The Tortured Poets Department, albumul dublu lansat de Taylor Swift în urmă cu trei săptămâni, a stârnit controverse dar și un val puternic de apreciere din partea fanilor. Cu toate acestea, turneul superstarului pop a doborât recorduri de vânzări și a atras atenția ca unul dintre cele mai impresionante evenimente culturale ale decadelor recente.

Proiecțiile indică faptul că turneul Eras al lui Taylor Swift va atinge un prag incredibil de 1,4 miliarde de dolari în vânzări de bilete până la finalizarea sa în decembrie 2024, depășind astfel orice alt turneu din istorie. Taylor Swift se alătură astfel unor legende precum Madonna și Michael Jackson în ceea ce privește impactul și magnitudinea evenimentelor sale live, demonstrând încă o dată influența și popularitatea ei remarcabilă în rândul publicului internațional.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
statie metrou hongyancun jpg
4 front carburanti poza mare jpg
parfum pixabay jpg
apa marii jpg
vacanta plaja umbrele barci oameni in apa limpede png
miere jpg
img jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net