Tiphaine, controversata fiică a lui Brigitte Macron, a făcut furori la alegeri

Ultima actualizare:

Brigitte Macron, soția președintelui Macron, are două fiice, însă toate privirile sunt ațintite asupra mezinei, Tiphaine Auziere, de 38 de ani. Fiica cea vitregă a președintelui și-a construit deja un statut important la Palatul Elysee și reușește să atragă atenția prin afirmații și acțiuni îndrăznețe.

Tiphaine, controversata fiică a lui Brigitte Macron, a făcut furori la alegeri
Tiphaine, controversata fiică a lui Brigitte Macron, a făcut furori la alegeri

Tiphanie Auziere, cea mai mică dintre cele două fiice ale lui Brigitte Macron, a fost prezentă alături de familie, la celebrarea lui Emmanuel Macron, ca nou președinte al Franței, pentru al doilea mandat consecutiv.

Tiphaine Auziere i-a salutat pe suținătorii lui Emmanuel Macron
Tiphaine Auziere i-a salutat pe suținătorii lui Emmanuel Macron

Tiphaine are 38 de ani și un șarm înnăscut, tipic franțuzesc, astfel că e copia fidelă a mamei sale, Brigitte Macron (69 de ani). Fiica cea mică a Primei Doamne s-a prezentat pentru a-și manifesta bucuria față de victoria lui Emmanuel Macron, alături de mulțimea de susținători de pe bulevardul Champ Mars.

Citește și Emmanuel Macron și soția lui, Brigitte Macron. Povestea neobișnuită de dragoste dintre cei doi

Tiphaine Auziere a întors toate privirile cu look-ul ei modern, simplu și în același timp elegant. Tânăra și-a aranjat părul blond într-o coadă de cal, iar câteva șuvițe rebele i-au încadrat chipul machiat discret.

Fiica cea mică a lui Brigitte a purtat o rochie mulată, scurtă, cu un print modern, de la brandul Fendi, ce se așeza perfect pe trupul atletic de fotomodel.

Tiphaine a fost exuberantă, a afişat un zâmbet superb și i-a salutat pe ceilalți susținători ai tatălui ei vitreg, Emmanuel Macron.

Fiica cea mică a lui Brigitte Macron avea 10 ani când părinții au divorțat

Tiphaine Auziere este de fapt cea mai mică dintre cei trei copii ai lui Brigitte cu primul ei soț, Andre-Louis Auzière, bărbatul alături de care viitoarea Primă Doamnă a avut un fiu și două fiice.

Tiphaine avea doar opt ani când mama ei, Brigitte, l-a întâlnit pentru prima dată pe viitorul președinte Emmanuel Macron, care, la vremea respectivă, era doar un adolescent de 15 ani. Așadar, diferența de vârstă dintre Emmanuel Macron și cea mai mică dintre fiicele sale vitrege este de doar șapte ani. 

Părinții lui Tiphaine Auziere au divorțat în 2006, pe când ea avea 22 de ani. La acel moment Brigitte avea să se căsătorească cu Emmanuel Macron, cel care a devenit tatăl vitreg al lui Tiphaine și, mai târziu, președintele Franței.

Tiphaine Auziere nu dă explicații președintelui

În 2020, ea ar fi provocat rumoare la Palatul Élysée când, fără acordul prealabil al biroului președintelui, a permis publicației Paris Match să o intervieveze și să-i facă fotografii în casa unde locuia. 

Fiica cea vitregă a președintelui Macron a comentat această decizie, dând de înțeles că nu consideră că e nevoită să dea explicații.

Acționez și informez după aceea”, a declarat Tiphaine Auziere.

În interviu, ea a vorbit despre implicarea în activismul social, inclusiv despre întrevederile cu oficiali guvernamentali, pentru a discuta cauzele care o pasionează. Tiphaine a menționat de întâlnirea oficială cu Éric Dupond-Moretti, ministrul justiției, în care au discutat reforma închisorii și reintegrarea prizonierilor în societate.

Gurile rele au sugerat că mezina lui Brigitte Macron ar avea ambiții politice, dar Tiphanie Auziere a negat afirmațiile, spunând că este doar un „cetățean implicat". 

Tiphaine Auziere și partenerul ei
Tiphaine Auziere și partenerul ei

Tiphaine Auziere susține relația mamei sale cu Emmanuel Macron

Tiphaine Auziere a fost dintotdeauna o susținătoare vocală a relației dintre mama ei, Brigitte, și Emmanuel Macron, în ciuda diferenței de vârstă de 24 de ani dintre cei doi. Tiphaine a declarat adesea despre cei care comentează în termeni negativi mariajul mamei sale că sunt doar „invidioși”.

Brigitte Macron şi Tiphaine
Brigitte Macron şi Tiphaine

Tiphaine a vorbit pentru prima dată despre relația mamei sale cu președintele Macron, în 2018, în cadrul unui documentar de televiziune.

Sunt încântați de noul lor statut la Palatul Elysee, dar o vreme a fost evident că le este destul de dificil să facă față. Dacă trebuie să dau o definiție despre iubire, aceasta ar fi legătura dintre Emmanuel și mama. Când sunt împreună, este aproape ca și cum nimic pe lume nu ar mai exista", a declarat fiica cea mică a lui Brigitte Macron. 

Citește și Brigitte Macron, ținutele memorabile în cei 5 ani ca Primă Doamnă a Franței

Brigitte l-a întâlnit pe actualul președinte francez când aceasta preda lecții de teatru la liceul pe care Emmanuel l-a frecventat în nordul Franței. Deși există o diferență de 24 de ani între ei, Brigitte și Emmanuel Macron s-au căsătorit în 2007, la un an după ce actuala Primă Doamnă a divorțat de bancherul André-Louis Auzière.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net