Brigitte Macron, ținutele memorabile în cei 5 ani ca Primă Doamnă a Franței

Brigitte Macron, 69 de ani, este nu numai prima doamnă a Franței, ci și un reper de stil și rafinament. Capacitatea soției lui Emmanuel Macron de a surprinde cu ținute chic de o eleganță desăvârșită este admirată atât la nivel diplomatic, cât și de publicul larg. 

Brigitte Macron, ținutele memorabile în cei 5 ani ca Primă Doamnă a Franței
Brigitte Macron, ținutele memorabile în cei 5 ani ca Primă Doamnă a Franței

Brigitte Macron a devenit prima doamnă în 2017

Brigitte Macron a devenit prima doamnă a Franței în 2017, când soțul ei, Emmanuel Macron a fost ales președinte, în urma alegerilor prezidențiale. Brigitte a fost numită „ jumătatea indispensabilă” a lui Macron, profund implicată în cariera lui și creditată pentru că l-a inspirat să candideze la președinție. 

Citește și Brigitte Macron, în tinerețe. Cum arăta prima doamnă a Franței acum 40 de ani

La data de 14 iulie 2017, Brigitte Macron și-a făcut apariția la Palatul Prezidențial înainte de inaugurarea oficială a soțului ei Emmanuel Macron. Cea care avea să devină prima doamnă a Franței a purtat un compleu de culoare albastru deschis, bleu-ciel, format dintr-o tunică scurtă, cu un design de inspirație militară, cu două rânduri de nasturi aurii și o fustă de lungime medie, cu o croială dreaptă, ce-i conferea o alură feminină și modernă, în același timp.

Brigitte Macron la învestirea lui Emmanuel Macron în 2017
Brigitte Macron la învestirea lui Emmanuel Macron în 2017

Întâlnirea cu Melania Trump - ținutele memorabile ale celor două

Pe 14 iulie, 2017, la puțin timp după ce Emmanuel Macron a fost ales președinte, iar soția sa, Brigitte, a devenit prima doamnă a Franței, a avut loc și prima vizită a președintelui Trump în Franța, alături de soția sa, Melania.

Pentru prima întâlnire cu soția președintelui SUA, prima doamnă a Franței, Brigitte Macron a ales să poarte o rochie de culoare albă, scurtă, de la brandul Louis Vuitton, cu o croială modernă, cu fermoar în față, ce evocă revoluția sexuală a femeilor din anii '60. În contrast, Melania Trump a purtat un compleu Dior, foarte conservator de culoare roșie. 

Președintele francez Emmanuel Macron și soția sa, Brigitte, au sosit pentru prima dată la Washington în 2018, pentru prima vizită de stat la Casa Albă, în timpul mandatului lui Donald Trump. 

În cadrul primei cine oficiale dintre președintele Macron și Donald Trump, soțiile celor doi șefi de stat s-au întrecut în ținute de un lux discret. Brigitte Macron a purtat la cina cu Melania Trump, o rochie Louis Vuitton, de culoare ecru, cu mâneci lungi, cu detalii din brocart auriu.

Brigitte Macron și Melania Trump în 2018 la prima cină oficială
Brigitte Macron și Melania Trump în 2018 la prima cină oficială

În următoarea zi, la întâlnirea cu Melania Trump, prima doamnă a Franței, Brigitte Macron a purtat un costum alb, împecabil, format dintr-un taior scurt cu inserții negre și argintii și o fustă dreaptă, de lungime medie, puțin deasupra genunchiului. Soția lui Macron a asortat ținuta cu o perecehe de pantofi de culoare neagră.

Întâmplător, sau nu, Melania Trump și-a sincronozat perfect vestimentația cu Brigitte Macron, astfel că soția lui Donald Trump a apărut în piese vestimentare complet albe, cu o croială cu accente feminine, un taior cambrat pe talie și o fustă albă, trei sferturi.

Brigitte Macron și Melania Trump
Brigitte Macron și Melania Trump

Brigitte Macron s-a întâlnit din nou cu Melania Trump la Paris, în 2018, pentru un prânz oficial în compania soților, președintele francez Emmanuel Macron și președintele american Donald Trump, cu ocazia centenarului Zilei Comemorarii.

Brigitte a purtat un costum albastru, format dintr-un sacou scurt cu umeri foarte structurați și o fustă clasică, cu croială dreaptă, deasupra genunchiului, ambele piese decorate cu câte două rânduri de nasturi metalici argintii, care au servit drept accesorii de bază pentru ținută. 

Brigitte Macron în 2018 la prânzul oficial cu Președintele SUA și Melania Trump
Brigitte Macron în 2018 la prânzul oficial cu Președintele SUA și Melania Trump

Brigitte Macron poartă des rochii albastre

În 2019, în cadrul unei visite la Elysee a marelelui duce Henri de Luxemburg și a ducesei Maria Tereza de Luxemburg, prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, i-a întîmpinat într-o ținută sobră, de culoare albastru închis.

Brigitte Macron la Palatul Elysee în 2019
Brigitte Macron la Palatul Elysee în 2019

Brigitte a optat pentru o rochie bleumarin, simplă, cu mânecă lungă, ușor cambrată în talie și cu cordon negru din piele. Prima doamnă a asortat ținuta cu o pereche de pantofi cu toc albaștri. 

Brigitte Macron alături de președintele Franței în 2019
Brigitte Macron alături de președintele Franței în 2019

La summitul G7 din 2021, Brigitte Macron a impresionat cu o ținută de un albastru electric, formată dintr-o jachetă trei sferturi, cambrată pe talie, o rochie albastră, la care a sortat o pereche de pantofi negri, cu tocuri amețitoare și o mică poșetă de mână de culoare neagră.

Brigitte Macron la summitul G7 în 2021
Brigitte Macron la summitul G7 în 2021

În 2019, Brigitte Macron a adoptat o ținută de culoare albastru deschis, ce-i lăsa picioarele la vedere, când l-a însoțit pe soțul ei, Emmanuel Macron, la întrevederea cu președintele Rusiei, Vladimir Putin. 

Brigitte Macron în 2019 la întâlnirea cu Vladimir Putin
Brigitte Macron în 2019 la întâlnirea cu Vladimir Putin

Brigitte Macron aveaun brațul rănit din cauza unui accident, petrecut în weekend-ul anterior, în ciuda acestei situații, prima doamnă a Franței arătă extraordinar de elegantă, într-o rochie de vară, de culoare albastru deschis și tocuri de culoare albă.

Citește și Mesajul lui Macron de Crăciun, după acuzațiile aduse soției sale, Brigitte

image

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

FotoJet jpg
cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg