Mesajul lui Macron de Crăciun, după acuzațiile aduse soției sale, Brigitte

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a lansat joi un mesaj pe Twitter, îndemnând la grijă și responsabilitate, în contextul pandemiei. Mesajul de Crăciun al președintelui Franței vine într-un moment în care numele soției sale se află în mijlocul unui scandal de proporții, Brigitte Macron fiind vizată de acuzații transfobe.

Emmanuel și Brigitte Macron. Foto: GettyImages
Emmanuel și Brigitte Macron. Foto: GettyImages

"Sărbători fericite tuturor! Celor care vor avea bucuria de a se reuni cu familia de Crăciun: distanțare, un test preventiv, pentru a avea liniște, iar în cazul apariției unui simptom, ne izolăm, anunțăm. Le mulțumesc celor celor mobilizați să ne trateze și să ne protejeze. Să avem grijă unii de alții", a scris Macron, pe Twitter. Președintele Franței nu a reacționat până acum în scandalul care o vizează pe soția sa, dar care ricoșează și către el, mai ales că se pregăteşte pentru alegerile de anul viitor, deşi nu a anunţat încă oficial că va candida din nou. Brigitte Macron este acuzată că s-a născut bărbat, că avea numele Jean-Michel și că la un moment dat, și-ar fi făcut operație de schimbare de sex.

Bonnes fêtes à tous ! À ceux qui auront la joie de se retrouver en famille pour Noël : les gestes barrières, un test préventif pour rassurer, et en cas de symptôme, on s'isole, on alerte. À ceux mobilisés pour soigner, nous protéger : merci. Prenons soin les uns des autres.

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) December 23, 2021

Brigitte Macron îi dă în judecată pe cei care au lansat zvonurile transfobe

Soţia preşedintelui Emmanuel Macron, Brigitte, a hotărât să lanseze o acţiune în justiţie pentru răspândirea de informaţii false în sensul că este transgender şi, de fapt, s-a născut bărbat, a anunţat miercuri avocatul ei, relatează Agepress.

Adepţi ai teoriei conspiraţiei, inclusiv din cercuri anti-vaccin şi de extremă-dreapta, au atacat-o pe Brigitte Macron în social media după ce în toamnă o publicaţie de extremă dreapta a publicat zvonuri, neîntemeiate, în sensul că s-a născut bărbat şi a purtat iniţial numele Jean-Michel Trogneux, Trogneux fiind numele soţiei preşedintelui francez înainte de căsătorie. Aceste zvonuri au început să circule în contextul în care Emmanuel Macron se pregăteşte pentru alegerile de anul viitor, deşi nu a anunţat încă oficial că va candida din nou, şi au stârnit preocupări că va urma o perioadă de campanie „murdară” similară celei de la recentele alegeri din SUA.

Preşedintele francez a întâlnit-o pe soţia sa pe când el avea 15 ani, iar ea era profesoară, având cu 24 de ani mai mult.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net