Brigitte Macron, acuzată că ar fi bărbat! Reacția Primei Doamne a Franței

Situație bizară în Franța! Brigitte Macron se află în mijlocul unei controverse și este hotărâtă să își facă dreptate cu orice preț. 

image
Brigitte Macron este ținta atacurilor conspiraționiste

Prima doamnă Brigitte Macron va da în judecată conspiraționiștii care au scris că ea ar fi, de fapt, bărbat! 

Informația absurdă a apărut prima oară în toamnă, dar a început să se răspândească pe Twitter în Franța în ultimele săptămâni. Astfel, această știre a ajuns să ocupe primul loc în topul căutărilor pe platformele de internet din Franța. 

Controversata teorie a fost publicată în publicaţia de extremă dreaptă  în septembrie, care susţinea că acuzaţia a fost coroborată de o investigaţie a „multor experţi”. Faits et Documents este un ziar lunar si are doar 12 pagini. Publicaţia a publicat o serie de teorii bizare despre mai multe persoane publice, scrie Adevărul, care citează DailyMail.co.uk.

Brigitte Macron, ținta atacurilor conspiraționiste

Brigitte Macron este acuzată că s-a născut bărbat, că ar avea numele Jean-Michel și că la un moment dat, și-ar fi făcut operație de schimbare de sex.

Conspiraționiștii au mers și mai departe și au susținut chiar că cei trei copii pe care prima doamnă a Franței îi are din primul mariaj nu sunt ai ei.

Potrivit presei de la Paris, scopul acestei campanii ar fi discreditarea lui Emmanuel Macron, în perspectiva alegerilor prezidențiale de anul viitor, din luna aprilie

Și la precedentele alegeri, în 2017, au circulat diverse zvonuri despre presupusa homosexualitate a liderului francez, cu scopul de a influența negativ percepția electoratului conservator.

image
Emmanuel și Brigitte Macron

Brigitte Macron a decis să lupte împotriva zvonurilor absurde și se pare că îi va da în judecată pe cei care au declanșat astfel de speculații. 

Brigitte Macron nu este prima soție a unui președinte care trece prin asemenea calvar. Și Michelle Obama a fost ținta unor atacuri similare. 

Brigitte Macron, siluetă de invidiat la 68 de ani

La 68 de ani, Brigitte Macron este într-o formă de invidiat. Prima Doamnă a Franţei are un stil de viaţă mai disciplinat decât al multor persoane mult mai tinere care include mişcarea şi alimentaţia sănătoasă.

Secretul dietei sale a fost dezvăluit de bucătarul de la Palatul Elysee, Guillaume Gomez. Potrivit acestuia, Brigitte consumă 10 fructe şi legume zilnic. Printre preparatele preferate de ea se numără cele care au printre ingrediente multe vegetale.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cub oana zavoranu png
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
juriul Te cunosc de undeva! jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
image png
oleg deripaska foto epa efe
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif
uragan Ian   foto colaj captura jpg
Vladimir Putin Foto Sergei BOBYLYOV / SPUTNIK / AFP