Brigitte Macron, acuzată că ar fi bărbat! Reacția Primei Doamne a Franței

Ultima actualizare:

Situație bizară în Franța! Brigitte Macron se află în mijlocul unei controverse și este hotărâtă să își facă dreptate cu orice preț. 

Brigitte Macron este ținta atacurilor conspiraționiste
Brigitte Macron este ținta atacurilor conspiraționiste

Prima doamnă Brigitte Macron va da în judecată conspiraționiștii care au scris că ea ar fi, de fapt, bărbat! 

Informația absurdă a apărut prima oară în toamnă, dar a început să se răspândească pe Twitter în Franța în ultimele săptămâni. Astfel, această știre a ajuns să ocupe primul loc în topul căutărilor pe platformele de internet din Franța. 

Controversata teorie a fost publicată în publicaţia de extremă dreaptă  în septembrie, care susţinea că acuzaţia a fost coroborată de o investigaţie a „multor experţi”. Faits et Documents este un ziar lunar si are doar 12 pagini. Publicaţia a publicat o serie de teorii bizare despre mai multe persoane publice, scrie Adevărul, care citează DailyMail.co.uk.

Brigitte Macron, ținta atacurilor conspiraționiste

Brigitte Macron este acuzată că s-a născut bărbat, că ar avea numele Jean-Michel și că la un moment dat, și-ar fi făcut operație de schimbare de sex.

Conspiraționiștii au mers și mai departe și au susținut chiar că cei trei copii pe care prima doamnă a Franței îi are din primul mariaj nu sunt ai ei.

Potrivit presei de la Paris, scopul acestei campanii ar fi discreditarea lui Emmanuel Macron, în perspectiva alegerilor prezidențiale de anul viitor, din luna aprilie

Și la precedentele alegeri, în 2017, au circulat diverse zvonuri despre presupusa homosexualitate a liderului francez, cu scopul de a influența negativ percepția electoratului conservator.

Emmanuel și Brigitte Macron
Emmanuel și Brigitte Macron

Brigitte Macron a decis să lupte împotriva zvonurilor absurde și se pare că îi va da în judecată pe cei care au declanșat astfel de speculații. 

Brigitte Macron nu este prima soție a unui președinte care trece prin asemenea calvar. Și Michelle Obama a fost ținta unor atacuri similare. 

Brigitte Macron, siluetă de invidiat la 68 de ani

La 68 de ani, Brigitte Macron este într-o formă de invidiat. Prima Doamnă a Franţei are un stil de viaţă mai disciplinat decât al multor persoane mult mai tinere care include mişcarea şi alimentaţia sănătoasă.

Secretul dietei sale a fost dezvăluit de bucătarul de la Palatul Elysee, Guillaume Gomez. Potrivit acestuia, Brigitte consumă 10 fructe şi legume zilnic. Printre preparatele preferate de ea se numără cele care au printre ingrediente multe vegetale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net