Justin Bieber și soția lui, criticați pentru cum s-au îmbrăcat la întâlnirea cu Emmanuel Macron: “O lipsă de respect față de președinte”

image
Justin și Hailey BieberFoto: Instagram

Justin Bieber și soția lui, Hailey, se află zilele acestea la Paris, unde se bucură de o vacanță romantică. Shopping, terase și cine, dar și o întâlnire cu președintele Emmanuel Macron și soția acestuia, Brigitte, au fost pe lista tânărului cuplu.

Deși nu se știe motivul pentru care vedetele s-au întâlnit cu liderul francez, Justin a ținut să pună o poză alături de cuplul prezidențial pe contul lui de Instagram. Au existat destule persoane care i-au atras atenția că atât el, cât și soția sa nu s-au îmbrăcat tocmai potrivit pentru  ocazie.

image
Justin și Hailey Bieber, alături de cuplul prezidențial francezFoto: Instagram

"Ar fi trebuiți să fiți mai formali când vizitați politicieni", a scris cineva în dreptul pozei, pentru ca un alt utilizator Instagram să spună: "Cu toți banii pe care îi aveți, ar fi trebuit să vă îmbrăcați mai elegant. E o lipsă de respect față de președinte". 

Deși a ales un costum, Justin s-a încălțat cu pantofi sport, în timp ce Hailey a îmbrăcat o rochie care a lăsat cam multă piele la vedere în partea superioară. Imediat după întâlnire, soții Bieber au mers la cină într-un local parizian, un loc mai potrivit pentru hainele alese.

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
david si victoria beckham
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
cub anamaria prodan animat gif
visarion alexa
telefon imagine ilustrativa foto Daniel Guță jpg
putin anexare regiuni ucrainene 30 sept 2022 epa efe
image
image
image
image
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
david si victoria beckham
Amal și George Clooney (8) jpg
Stela Popescu &  Alexandru Arşinel
vlduta lupau si adi rus colaj