Brigitte Macron, ├«n tinere╚Ťe. Cum ar─âta prima doamn─â a Fran╚Ťei acum 40 de ani

Brigitte Macron, din tinere╚Ťe ╚Öi p├ón─â acum, a dus o via╚Ť─â plin─â, comparabil─â cu o carte savuroas─â ╚Öi mereu imprevizibil─â. Fiind cu 25 de ani mai ├«n v├órst─â dec├ót so╚Ťul ei ╚Öi av├ónd un trecut controversat, prima doamn─â a Fran╚Ťei ╚Öi-a v─âzut via╚Ťa analizat─â minu╚Ťios ├«n pres─â, la TV, pe re╚Ťelele sociale sau la col╚Ťul str─âzii, ├«n cei 5 ani de c├ónd Emmanuel Macron este pre╚Öedinte.

image
Brigitte Macron (69 de ani) și Emmanuel Macron (44 de ani)

Brigitte Macron lucra ca profesoar─â ├«nc─â din tinere╚Ťe

Povestea lui Brigitte Macron este condimentat─â cu ├«nt├ómpl─âri nea╚Öteptate. ├Äntr-unul din cele mai bizare episoade,┬áprima doamn─â a Fran╚Ťei a fost acuzat─â c─â s-a n─âscut b─ârbat, c─â avea numele Jean-Michel ╚Öi c─â ╚Öi-ar fi f─âcut opera╚Ťie de schimbare de sex. Vestea a f─âcut repede ├«nconjurul lumii, iar so╚Ťia lui┬áEmmanuel Macron┬ái-a ac╚Ťionat ├«n judecat─â pe cei care r─âsp├óndiser─â zvonul. Dar mai bine s─â ne ├«ntoarcem la origini ╚Öi s─â vedem cine este cu adev─ârat Brigitte Macron.┬á

Ea s-a n─âscut sub numele de Brigitte Marie-Claude Trogneux, ├«ntr-o familie select─â, ├«n ora╚Öul Amiens. P─ârin╚Ťii ei erau proprietari ai faimoasei companii Chocolaterie Trogneux (├«n prezent cunoscut─â sub numele de Jean Trogneux), fondat─â ├«n 1872 la Amiens. A╚Öadar, ├«n tinere╚Ťe, Brigitte Macron n-a dus lips─â de nimic ╚Öi a avut drumul pavat c─âtre...nu, nu stele. Brigitte a ales s─â fie profesoar─â┬á - lucru care avea s─â-i schimbe complet destinul.

Brigitte Macron împreună cu fostul soţ (stânga) jpeg
Brigitte Macron, ├«n tinere╚Ťe

Actuala prim─â doamn─â a Fran╚Ťei a predat literatura la Colegiul Lucie-Berger din┬áStrasbourg. Ulterior, ├«n anii '90, Brigitte a predat limbile francez─â ╚Öi latin─â la Liceul la Providence din Amiens.

├Än 2019, Brigitte Macron anun╚Ťa c─â revine la meseria de profesoar─â. Aceasta urma s─â predea ├«ntr-o suburbie a Parisului. Prima doamn─â a Fran╚Ťei declara la acea vreme c─â are multe ÔÇ×emo╚ŤiiÔÇŁ ├«nainte s─â revin─â la catedr─â.┬á

De╚Öi este la o v├órst─â rezonabil─â, Brigitte Macron este ÔÇ×├«ntr-o form─â excelent─âÔÇŁ, cel pu╚Ťin a╚Öa sus╚Ťinea fostul pre╚Öedinte al SUA, Donald Trump.

De-a lungul ultimilor ani, ├«nt├ólnirile dintre Macron ╚Öi Trump au creat momente spumoase. Pe l├óng─â faptul c─â au fost analizate cu lupa┬áhainele ╚Öi accesoriile celor dou─â so╚Ťii - Brigitte ╚Öi Melania,┬á rela╚Ťia bizar─â ╚Öi tensionat─â dintre controversa╚Ťii pre╚Öedin╚Ťi a creat deliciul publicului. Unul din momentele absurde s-a petrecut de Ziua Fran╚Ťei, ├«n 2017.

O alt─â ├«nt├ólnire a celor dou─â cupluri a avut loc ├«n 2018. Atunci pre┼čedintele american Donald Trump ┼či so┼úia sa i-au ├«nt├ómpinat pe peluza de la Casa Alb─â pe Emmanuel ╚Öi Brigite Macron. Diferen╚Ťa mare de v├órst─â din cele dou─â rela╚Ťii a fost mereu speculat─â de publicul c├órcota╚Ö. Dac─â ├«n cuplul francez, doamna este cu 25 de ani mai ├«n v├órst─â, ├«n familia Trump, b─ârbatul este cu 24 de ani mai b─âtr├ón.┬á

brigitte macron, melania trump GettyImages 950441324 jpeg
Donald și Melania Trump/ Emmanuel și Brigitte Macron

Brigitte Macron are 3 copii dintr-o c─âs─âtorie anterioar─â

Se spune despre prima doamn─â a Fran╚Ťei, Brigitte Macron, acum ├«n v├órst─â de 69 de ani, c─â este o femeie retras─â. Ea se afl─â la a doua c─âs─âtorie, dup─â ce ├«n 1974 s-a m─âritat cu┬áAndre-Louis Auziere. Cei doi au f─âcut ├«mpreun─â trei copii: Tiphaine, Sebastien ╚Öi Laurence. Primul s-a n─âscut ├«n 1975, iar ultimul ├«n 1984.

C─âsnicia s-a ruinat┬ála ├«nceputul anilor 1990. Atunci, Brigitte Macron a ├«nceput o aventur─â cu un pu╚Öti pe numele de Emmanuel Macron, care era mai t├ón─âr cu 25 de ani. De╚Öi s-au desp─âr╚Ťit la un moment dat, Brigitte ╚Öi so╚Ťul ei, Auziere, au divor╚Ťat abia ├«n 2006.┬áPrimul so╚Ť al lui Brigitte a murit la v├órsta de 69 de ani, ├«n decembrie 2019.

C─âs─âtoria cu Emmanuel Macron

Emmanuel Macron a cunoscut-o pentru prima oar─â pe Brigitte la cursurile ei de francez─â ╚Öi latin─â de la o ╚Öcoal─â privat─â din Amiens. Se spune c─â cei doi s-au apropiat dup─â ce actualul pre╚Öedinte al Fran╚Ťei (pe atunci avea doar 16 ani) s-a al─âturat clubului de teatru al ╚Öcolii, care era administrat chiar de Brigitte ├«n tinere╚Ťe.

Povestea lor de dragoste este una controversată și atipică, ea fiind mai mare cu 24 de ani și 8 luni, căsătorită și mamă a trei copii. Există în continuare mult mister și intrigă privind momentul exact când cei doi și-au început aventura. 

Cei doi s-au c─âs─âtorit ├«n 2007. Pre╚Öedintele Macron, ├«n v├órsta de 44 de ani, a declarat mereu c─â Brigitte este dragostea vie╚Ťii lui, de╚Öi diferen╚Ťa de v├órst─â este at├ót de mare. Dac─â Emmanuel va c├ó╚Ötiga din nou┬áalegerile din Fran╚Ťa, Brigitte Macron va avea 74 de ani la finalul celui de-al doilea mandat al pre╚Öedintelui francez.┬á

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á┬á

Dorian Popa
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg