Brigitte Macron, în tinerețe. Cum arăta prima doamnă a Franței acum 40 de ani

Ultima actualizare:

Brigitte Macron, din tinerețe și până acum, a dus o viață plină, comparabilă cu o carte savuroasă și mereu imprevizibilă. Fiind cu 25 de ani mai în vârstă decât soțul ei și având un trecut controversat, prima doamnă a Franței și-a văzut viața analizată minuțios în presă, la TV, pe rețelele sociale sau la colțul străzii, în cei 5 ani de când Emmanuel Macron este președinte.

Brigitte Macron (69 de ani) și Emmanuel Macron (44 de ani)
Brigitte Macron (69 de ani) și Emmanuel Macron (44 de ani)

Brigitte Macron lucra ca profesoară încă din tinerețe

Povestea lui Brigitte Macron este condimentată cu întâmplări neașteptate. Într-unul din cele mai bizare episoade, prima doamnă a Franței a fost acuzată că s-a născut bărbat, că avea numele Jean-Michel și că și-ar fi făcut operație de schimbare de sex. Vestea a făcut repede înconjurul lumii, iar soția lui Emmanuel Macron i-a acționat în judecată pe cei care răspândiseră zvonul. Dar mai bine să ne întoarcem la origini și să vedem cine este cu adevărat Brigitte Macron. 

Ea s-a născut sub numele de Brigitte Marie-Claude Trogneux, într-o familie selectă, în orașul Amiens. Părinții ei erau proprietari ai faimoasei companii Chocolaterie Trogneux (în prezent cunoscută sub numele de Jean Trogneux), fondată în 1872 la Amiens. Așadar, în tinerețe, Brigitte Macron n-a dus lipsă de nimic și a avut drumul pavat către...nu, nu stele. Brigitte a ales să fie profesoară  - lucru care avea să-i schimbe complet destinul.

Brigitte Macron, în tinerețe
Brigitte Macron, în tinerețe

Actuala primă doamnă a Franței a predat literatura la Colegiul Lucie-Berger din Strasbourg. Ulterior, în anii '90, Brigitte a predat limbile franceză și latină la Liceul la Providence din Amiens.

În 2019, Brigitte Macron anunța că revine la meseria de profesoară. Aceasta urma să predea într-o suburbie a Parisului. Prima doamnă a Franței declara la acea vreme că are multe „emoții” înainte să revină la catedră. 

Deși este la o vârstă rezonabilă, Brigitte Macron este „într-o formă excelentă”, cel puțin așa susținea fostul președinte al SUA, Donald Trump.

De-a lungul ultimilor ani, întâlnirile dintre Macron și Trump au creat momente spumoase. Pe lângă faptul că au fost analizate cu lupa hainele și accesoriile celor două soții - Brigitte și Melania,  relația bizară și tensionată dintre controversații președinți a creat deliciul publicului. Unul din momentele absurde s-a petrecut de Ziua Franței, în 2017.

O altă întâlnire a celor două cupluri a avut loc în 2018. Atunci preşedintele american Donald Trump şi soţia sa i-au întâmpinat pe peluza de la Casa Albă pe Emmanuel și Brigite Macron. Diferența mare de vârstă din cele două relații a fost mereu speculată de publicul cârcotaș. Dacă în cuplul francez, doamna este cu 25 de ani mai în vârstă, în familia Trump, bărbatul este cu 24 de ani mai bătrân. 

Donald și Melania Trump/ Emmanuel și Brigitte Macron
Donald și Melania Trump/ Emmanuel și Brigitte Macron

Brigitte Macron are 3 copii dintr-o căsătorie anterioară

Se spune despre prima doamnă a Franței, Brigitte Macron, acum în vârstă de 69 de ani, că este o femeie retrasă. Ea se află la a doua căsătorie, după ce în 1974 s-a măritat cu Andre-Louis Auziere. Cei doi au făcut împreună trei copii: Tiphaine, Sebastien și Laurence. Primul s-a născut în 1975, iar ultimul în 1984.

Căsnicia s-a ruinat la începutul anilor 1990. Atunci, Brigitte Macron a început o aventură cu un puști pe numele de Emmanuel Macron, care era mai tânăr cu 25 de ani. Deși s-au despărțit la un moment dat, Brigitte și soțul ei, Auziere, au divorțat abia în 2006. Primul soț al lui Brigitte a murit la vârsta de 69 de ani, în decembrie 2019.

Căsătoria cu Emmanuel Macron

Emmanuel Macron a cunoscut-o pentru prima oară pe Brigitte la cursurile ei de franceză și latină de la o școală privată din Amiens. Se spune că cei doi s-au apropiat după ce actualul președinte al Franței (pe atunci avea doar 16 ani) s-a alăturat clubului de teatru al școlii, care era administrat chiar de Brigitte în tinerețe.

Povestea lor de dragoste este una controversată și atipică, ea fiind mai mare cu 24 de ani și 8 luni, căsătorită și mamă a trei copii. Există în continuare mult mister și intrigă privind momentul exact când cei doi și-au început aventura. 

Cei doi s-au căsătorit în 2007. Președintele Macron, în vârsta de 44 de ani, a declarat mereu că Brigitte este dragostea vieții lui, deși diferența de vârstă este atât de mare. Dacă Emmanuel va câștiga din nou alegerile din Franța, Brigitte Macron va avea 74 de ani la finalul celui de-al doilea mandat al președintelui francez. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net