Tragedie în Clearwater, Florida. Un avion s-a prăbușit peste un cartier de locuințe. Consecințe devastatoare: morți, răniți și incendiu uriaș.

Ultima actualizare:

Un avion de mici dimensiuni, un aparat monomotor de tip Beechcraft Bonanza V35, s-a prăbușit peste un cartier de locuințe mobile din Clearwater, Florida, în sud-estul SUA, provocând o tragedie cu mai mulți morți și răniți. Autoritățile locale au confirmat că accidentul a avut consecințe grave, inclusiv incendii devastatoare și pagube considerabile în comunitate.

Foto: Clearwater Fire & Rescue Departement.
Foto: Clearwater Fire & Rescue Departement.

Incident teribil, un avion s-a prăbușit peste case

Accidentul a avut loc în jurul orelor locale 19:00 (00:00 GMT vineri), la scurt timp după ce un aeroport vecin a primit un mesaj de alertă privind un avion aflat în dificultate, conform declarațiilor șefului de pompieri din zonă, Scott Ehlers. Avionul s-a prăbușit peste un vast parc de locuințe mobile din Bayside Waters, iar impactul a fost devastator.

Mai mulți morți, dar și răniți

În urma tragediei, au fost raportate mai multe victime atât la bordul avionului, cât și în interiorul unor locuințe mobile. Șeful de pompieri a confirmat că există mai mulți morți și că echipele de intervenție au fost rapid mobilizate pentru a stinge incendiile care au izbucnit în urma prăbușirii avionului.

Cel puțin trei locuințe au fost cuprinse de flăcări, iar o a patra a suferit impactul direct al aeronavei. Din fericire, locuitorii altor case au reușit să își părăsească în siguranță locuințele. Echipele de salvare și pompieri au făcut eforturi considerabile pentru a gestiona situația și a asigura securitatea zonei afectate.

Cauzele probabile ale cumplitului accident

Potrivit informațiilor furnizate de mass-media locală, citând Administrația Federală de Aviație (FAA), avionul de mici dimensiuni a fost identificat drept un Beechcraft Bonanza V35, iar pilotul ar fi semnalat o pană la motor înainte de tragicul accident. Autoritățile vor iniția o anchetă amănunțită pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele prăbușirii.

În fața acestei tragedii, comunitatea din Clearwater și autoritățile locale se confruntă cu o perioadă dificilă. Solidaritatea și sprijinul reciproc vor fi esențiale pentru a face față consecințelor acestei pierderi teribile și pentru a susține familiile afectate de tragedie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net