Tragedie în Filipine: 25 de vieți pierdute într-un accident rutier. Un autocar a picat într-o prăpastie

O dramă s-a abătut asupra comunității din Filipine, unde un autocar a fost implicat într-un grav accident, lăsând în urmă 25 de vieți pierdute și numeroase persoane rănite. Autoritățile locale au anunțat că autovehiculul a picat într-o prăpastie. Incidentul tragic a avut loc în municipalitatea Hamtic, din provincia Antique, în centrul Filipinelor. Din ce cauză s-a ajuns la acest eveniment în care au murit atât de multe persoane.

Accident grav în Filipine.
Accident grav în Filipine.

Autocarul circula pe un drum cunoscut pentru accidente

Conform declarațiilor șefului agenției regionale de gestionare a dezastrelor, Roderick Train, vehiculul călătorea pe o porțiune de drum cunoscută pentru a fi propice accidentelor în momentul tragediei survenite marți după-amiază.

Consecințe devastatoare: 25 de decese până acum și 7 persoane în stare critică

Accidentul a avut consecințe devastatoare, iar bilanțul actual indică 25 de decese, dintre care șapte persoane se află în stare critică, iar altele patru prezintă o stare stabilă la spital.

Autovehiculul a căzut într-o prăpastie

Roderick Train, șeful agenției regionale de gestionare a dezastrelor, a confirmat faptul că autovehiculul a picat într-o prăpastie, explicând astfel de ce sunt atât de multe persoane rănite grav și altele și mai multe care și-au pierdut viața în această tragedie din Filipine.

„Este un drum de munte, deci autocarul a căzut de la înălțime. Acesta este motivul pentru care impactul a făcut atât de multe victime”, a explicat Roderick Train, subliniind că se suspectează o „defecțiune mecanică” și o „potențială defecțiune a frânei” ca fiind cauzele probabile ale tragediei.

Operațiunile de căutare și salvare au fost finalizate

Operațiunile de căutare și salvare au fost încheiate, iar autoritățile se pregătesc să recupereze autocarul de la locul accidentului. În timp ce comunitatea se confruntă cu durerea pierderii celor dragi, acest tragic eveniment subliniază încă o dată problema frecventă a accidentelor rutiere mortale în Filipine, unde respectarea codului rutier este adesea neglijată, iar vehiculele sunt suprasolicitate și prost întreținute.

image
image
image
image
image
image
calculator 1680905 1280 jpg
casa pereti bere jpg
copac jpg
camera hotel png
sala de clasa jpeg
image png
man 4134645 1280 jpg
 Carmen Brumă (46 de ani) este profesoară atunci când vine vorba de fitness și alimentație sănătoasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net