Trupul ne├«nsufle╚Ťit al unui bebelu╚Ö, descoperit ├«n congelatorul bunicilor s─âi! Detalii terifiante

23 ianuarie 2022

Un b─âie╚Ťel a fost descoperit mort ├«n congelatorul bunicilor s─âi. Mama bebelu╚Öului este principalul suspect ├«n acest caz cutremur─âtor.

image
Cadavrul b─âie╚Ťelului a fost descoperit de Poli╚Ťie Foto: Daily Mail/Facebook

Povestea ╚Öocant─â a lui Kylie Patten (40 de ani), o mam─â din Australia, a fost f─âcut─â public─â dup─â ce poli╚Ťia a descoperit cadavrul bebelu╚Öului s─âu, ├«n v├órst─â de doar trei luni, ├«n congelatorul bunicilor. Poli╚Ťia ├«ncearc─â s─â afle modul ├«n care Kevin a ajuns s─â fie ├«nf─â╚Öurat ├«ntr-o p─âtur─â ╚Öi pus ├«ntr-un congelator.

Oamenii legii au făcut tragica descoperire, după ce o rudă i-a contactat îngrijorată pentru bunăstarea copilului, mai ales că mama lui a publicat imagini îngrijorătoare pe pagina sa de Facebook.

Patten a fost arestat─â dup─â ce corpul ne├«nsufle╚Ťit al bebelu╚Öului a fost  g─âsit ├«n congelator, dar ulterior a fost eliberat─â f─âr─â acuza╚Ťii.

Vecinii o știau ca pe o femeie cu probleme

image
Kylie Patten Foto: Facebook

├Än jurul orei 22.00, miercuri, 19 ianuarie, strada lini╚Ötit─â din Corowa, la aproximativ 60 km de Albury, a fost trezit─â de ╚Ťipete. Trupul ne├«nsufle╚Ťit al lui Kevin tocmai fusese descoperit ├«nvelit ├«n plastic ╚Öi ├«ndesat ├«ntr-un congelator, dup─â ce poli╚Ťia a fost chemat─â pentru un control.

P─ârin╚Ťii femeii, Wayne ╚Öi Sue Patten, treceau prin aceea╚Öi durere cu zeci de ani ├«n urm─â, c├ónd fiul lor Darren a murit pe 21 aprilie 1982, la doar patru luni. Acesta era fratele geam─ân al lui Kylie Patten.

ÔÇ×├Änc─â ├«mi este dor de fratele meu geam─ânÔÇŁ, a scris Kylie Patten pe Facebook cu o fotografie a morm├óntului lui Darren.

Localnicii din micul oraș de doar 5.482 de oameni spun că femeia avea probleme mintale.

Aceasta ar fi locuit cu p─ârin╚Ťii ei ├«n ultimele ╚Öase luni la casa lor de pe Church Street, unde a fost g─âsit cadavrul lui Kevin.

Dar p├ón─â ├«n ultimele luni de sarcin─â ea a tr─âit singur─â timp de c├ó╚Ťiva ani ├«ntr-o alt─â cas─â din ora╚Ö, de╚Ťinut─â tot de p─ârin╚Ťii ei.

Vecinii au spus c─â sunt ├«ngrijora╚Ťi de mult─â vreme, mai ales dup─â ce a r─âmas ├«ns─ârcinat─â anul trecut, din cauza comportamentului ei ciudat ╚Öi a condi╚Ťiilor de via╚Ť─â.

ÔÇ×Ea a fost ├«ntotdeauna o femeie cu probleme, am ├«ncercat s─â o iau sub aripa mea, dar nu po╚Ťi ajuta pe cineva care nu vrea s─â fie ajutatÔÇŁ, a spus un localnic pentru Daily Mail Australia.

  Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
IMG 1520 JPG
kate middleton jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg