Ultima fotografie cu cei trei copii ai miliardarului Asos, Anders Povlsen, uciși în Sri Lanka

image
Aceasta este ultima fotografie cu copiii lui Anders Povlsen

Miliardarul Asos, Anders Povslen (46 de ani), se afla în Sri Lanka la momentul atacurilor teroriste care au ucis peste 300 de oameni, în ziua Paștelui Catolic. Trei din cei patru copii ai celui mai bogat om din Danemarca au fost uciși în atentate.

Miliardarul Anders Povlsen a fost întotdeauna foarte discret în ceea ce privește familia lui și niciodată nu a dat detalii despre copiii lui, nici măcar vârsta lor. Tot ce se știe în mod public este numele lor: Agnes, Alma, Astrid și Alfred. Pe 21 aprilie, în timp ce se afla la un hotel de lux din Colombo, trei dintre copiii patronului Asos au fost uciși în atentatele care au îndoliat Sri Lanka. Cu doar câteva zile înainte de tragedie, pe contul de Instagram al unuia dintre copii a fost postată o fotografie din vacanță, care ulterior a fost scoasă, imediat după ce informația dispariției lor a fost făcută publică.

image
Aceasta este ultima fotografie cu copiii lui Anders PovlsenFoto: Instagram

Miliardarul Anders Povlsen nu a vrut să divulge numele copiilor care au murit în atentatele din Sri Lanka

Un purtător de cuvânt al acestuia a confirmat informația. 

„Pot confirma că trei copii au fost ucişi. Nu avem alte comentarii şi vă rog să respectaţi dreptul la intimitate al familiei în aceste momente”, a declarat purtătorul de cuvânt. Anders Povlsen a refuzat să divulge indentitateac copiilor. De asemenea, el nu a precizat dacă se afla în vacanță și cu alte rude, la momentul tragediei din Colombo. Miliardarul și copiii lui se aflau în vizită în Sri Lanka cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Ce avere are Anders Povlsen, patronul Asos

image
Anders Povlsen este căsătorit cu Anne Storm Pedersen

Anders Povlsen este cel mai bogat om din Danemarca. Averea sa a fost estimată la 7,9 miliarde de dolari, potrivit informațiilor făcute publice de Forbs. Miliardarul și soția lui, Anne Storm Pedersen, dețin aproximativ 80.000 de hectare de pământ în Scoția și militează pentru protejarea zonei și prezervarea acesteia. 

Anders Holch Povlsen deţine lanţul internaţional de îmbrăcăminte Bestseller, fiind, de asemenea, cel mai mare acţionar unic al companiei de retail online de îmbrăcăminte şi cosmetice Asos.

Citește și

Cine e creierul din spatele măcelului din Sri Lanka? Moulvi Zahran era în atenția serviciilor secrete încă de acum trei ani

Elevii români din Sri Lanka s-au întors în România! Copiii se aflau la un schimb de experiență în Colombo

peter imre corina dănilă jpg
gabi badalau evenimente jpg
Peter Imre, ospătar   galerie foto jpeg
646x404 (1) jpg
BeFunky collage (46) jpg
printul paul 1 jpeg
paula seling 0 jpeg
bianca dragusanu gabi badalau 0 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
646x404 (1) jpg
stranut raceala femeie batista jpeg
BeFunky collage (46) jpg
cazare cluj untold jpg
ILUSTRATIE BENZINA 05 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
printul paul 1 jpeg