Ultima fotografie cu cei trei copii ai miliardarului Asos, Anders Povlsen, uciși în Sri Lanka

24 aprilie 2019
image
Aceasta este ultima fotografie cu copiii lui Anders Povlsen

Miliardarul Asos, Anders Povslen (46 de ani), se afla în Sri Lanka la momentul atacurilor teroriste care au ucis peste 300 de oameni, în ziua Paștelui Catolic. Trei din cei patru copii ai celui mai bogat om din Danemarca au fost uciși în atentate.

Miliardarul Anders Povlsen a fost ├«ntotdeauna foarte discret ├«n ceea ce prive╚Öte familia lui ╚Öi niciodat─â nu a dat detalii despre copiii lui, nici m─âcar v├órsta lor. Tot ce se ╚Ötie ├«n mod public este numele lor: Agnes, Alma, Astrid ╚Öi Alfred. Pe 21 aprilie, ├«n timp ce se afla la un hotel de lux din Colombo, trei dintre copiii patronului Asos au fost uci╚Öi ├«n atentatele care au ├«ndoliat Sri Lanka. Cu doar c├óteva zile ├«nainte de tragedie, pe contul de Instagram al unuia dintre copii a fost postat─â o fotografie din vacan╚Ť─â, care ulterior a fost scoas─â, imediat dup─â ce informa╚Ťia dispari╚Ťiei lor a fost f─âcut─â public─â.

image
Aceasta este ultima fotografie cu copiii lui Anders PovlsenFoto: Instagram

Miliardarul Anders Povlsen nu a vrut să divulge numele copiilor care au murit în atentatele din Sri Lanka

Un purt─âtor de cuv├ónt al acestuia a confirmat informa╚Ťia. 

ÔÇ×Pot confirma c─â trei copii au fost uci┼či. Nu avem alte comentarii ┼či v─â rog s─â respecta┼úi dreptul la intimitate al familiei ├«n aceste momenteÔÇŁ, a declarat purt─âtorul de cuv├ónt. Anders Povlsen a refuzat s─â divulge indentitateac copiilor. De asemenea, el nu a precizat dac─â se afla ├«n vacan╚Ť─â ╚Öi cu alte rude, la momentul tragediei din Colombo. Miliardarul ╚Öi copiii lui se aflau ├«n vizit─â ├«n Sri Lanka cu ocazia S─ârb─âtorilor Pascale.

Ce avere are Anders Povlsen, patronul Asos

image
Anders Povlsen este c─âs─âtorit cu Anne Storm Pedersen

Anders Povlsen este cel mai bogat om din Danemarca. Averea sa a fost estimat─â la 7,9 miliarde de dolari, potrivit informa╚Ťiilor f─âcute publice de Forbs. Miliardarul ╚Öi so╚Ťia lui, Anne Storm Pedersen, de╚Ťin aproximativ 80.000 de hectare de p─âm├ónt ├«n Sco╚Ťia ╚Öi militeaz─â pentru protejarea zonei ╚Öi prezervarea acesteia. 

Anders Holch Povlsen de┼úine lan┼úul interna┼úional de ├«mbr─âc─âminte Bestseller, fiind, de asemenea, cel mai mare ac┼úionar unic al companiei de retail online de ├«mbr─âc─âminte ┼či cosmetice Asos.

Citește și

Cine e creierul din spatele m─âcelului din Sri Lanka? Moulvi Zahran era ├«n aten╚Ťia serviciilor secrete ├«nc─â de acum trei ani

Elevii rom├óni din Sri Lanka s-au ├«ntors ├«n Rom├ónia! Copiii se aflau la un schimb de experien╚Ť─â ├«n Colombo

kate middleton 4 jpg
cub lili sandu animat gif
cub adrian alexandrov png
vangelis afp jpg
BeFunky collage (18) jpg
catrinel menghia cannes (4) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
mc donalds jpeg
allergy g3d6759da5 1920 jpg
kate middleton 4 jpg
Ma╚Öin─â de Poli╚Ťie din Germania jpeg
politia locala jpeg
vladimir putin imagini recent colaj jpg