Un tâmplar a câștigat o avere la loto. Ce a găsit în parcarea unui supermarket i-a schimbat viața

Ultima actualizare:

Fiecare dintre noi ne dorim să ne îmbogățim cât mai repede și ușor, iar la fiecare final de săptămână, nenumărați români își joacă numerele norocoase la Loto, în speranța că vor pune mâna pe premiul cel mare. Iar pentru un tâmplar din Statele Unite, acest vis a devenit realitate, după ce a câștigat o sumă uriașă la loterie!

Bărbatul a câștigat un milion de dolari / foto: Pexels
Bărbatul a câștigat un milion de dolari / foto: Pexels

Mulți oameni din întreaga lume își încearcă norocul la Loto, în ciuda faptului că șansele de a pune mâna pe premiul cel mare sunt mereu aproape infime. Cu toate acestea, există și situații în care unele persoane sunt atinse de noroc și câștigă sume importante, ce le schimbă întreg cursul vieții!

Într-o asemenea situație s-a găsit și Jerry Hicks, un tâmplar din Statele Unite, din Banner Elk (statul Carolina de Nord). Bărbatul a găsit din întâmplare o bancnotă de 20 de dolari într-o parcare, iar apoi a folosit acești bani pentru a cumpăra un bilet de loterie răzuibil, potrivit adevarul.ro.

O coincidență i-a schimbat complet cursul vieții

După ce a folosit bancnota găsită în parcarea unui magazin pentru a cumpăra biletul la Loto, Hicks a avut parte de surpriza uriașă de a afla că biletul ales i-a câștigat suma de un milion de dolari! Iar pentru ca lucrurile să fie și mai incredibile, inițial, el nici nu intenționa să cumpere chiar acel tip de bilet!

„De fapt, nu aveau biletul pe care îl căutam, așa că l-am cumpărat pe acesta în schimb”, a spus Jerry Hicks, potrivit sursei citate.

A câștigat un milion de dolari

Chiar în cursul zilei de vineri, bărbatul și-a revendicat premiul la sediul central al North Carolina Education Lottery, alegând să primească pe loc o sumă forgetară de 600.000 de dolari, cealaltă variantă fiind o rentă viageră pe 20 de ani.

Însă, după ce i s-au aplicat toate impozitele, el a rămas cu suma de 429.007 de dolari. Jerry Hicks a spus că va folosi banii pentru a-și ajuta copii și pentru a se pensiona după 56 de ani. Însă, înainte, el dorește să se bucure puțin de banii câștigați. „Vom merge direct la Golden Corral și vom mânca tot ce au”, a spus Hicks.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a României și Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ceapa freepik jpg
asasinat arad crisan jpg
test iq1 jpeg
Blocuri Bucuresti FOTO Shutterstock jpg
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
carent de smecher jpg
trandafiri istock jpg
apartament colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net