Vacanţă cu rulota în Grecia. Cât trebuie să plătească o familie cu doi copii pentru un sejur de 8 zile

Mai este puțin până la minivacanța de 1 Mai și de Paște, așa că tot mai mulți români se gândesc unde ar putea să meargă. Pentru cei care aleg să vadă mai multe locuri într-un timp mai scurt și optează pentru o vacanță cu rulota, fie că vorbim despre vacanța de vară, ori minivacanța de Paște, iată ce sume trebuie să scoată din buzunar.

Cât te costă să mergi cu rulota în Grecia / foto: Pixabay
Cât te costă să mergi cu rulota în Grecia / foto: Pixabay

Vacanțele cu rulota au devenit tot mai populare, iar companiile de închirieri mai au puţine maşini disponibile de 1 Mai și Paște. Tot mai multe persoane aleg să vadă mai multe locuri într-un timp mai scurt, astfel că mersul cu rulota, sau cu autorulota, poate fi o experiență unică, dar și interesantă, și, de asemenea, te scapă de rezervări la hotel, trezitul de dimineață pentru a lua masa sau să te grăbești pentru a elibera camera. Și totuși, cât te costă să mergi cu rulota în Grecia pentru o săptămână?

Pentru minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte, cu o autorulotă modernă utilată complet, baie echipată, bucătărie cu aragaz și frigider, loc de luat masa, dar și un pat destul de generos, care găzduiește 4 persoane, costă 160 de euro pe zi. Însă, pe lângă această sumă, se mai adaugă și 145 de euro curățenie, dar și alți 950 de euro garanția, potrivit celor de la observator.ro.

Cât costă vacanţa cu rulota în Grecia

România este departe de a ajunge la o saturaţie. An de an există firme de închirieri noi. Clasa de mijloc e undeva la 70.000 de euro cu tot cu TVA, ceea ce devine o sumă mai greu de bugetat pentru o familie şi din cauza asta mulţi apelează la cealată formă, de a închiria o autorulotă”, spune Liviu Gal, administrator companie vânzări-închirieri campere.

Prețul menționat este pentru o autorulotă modernă utilată complet, suma pentru mersul cu rulota în Grecia pentru o săptămână este diferit. Pentru o rulotă clasică este nevoie și de o mașină care să o tracteze, iar pentru un sejur de 8 zile la Paralia Katerini, pentru o familie cu doi copii, cu o rulotă care oferă un confort mediu, prețul este de 1.900 de euro. Tariful este mai mare cu 10% decât vara trecută, dar încă sub preţul unei vacanţe clasice, la hotel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net