Vacanța de vis s-a transformat într-un coșmar! Un bărbat a fost înjunghiat în Portugalia

Joel Collins, originar din Țara Galilol, Regatul Unit, se afla în vacanță cu prietenii săi atunci când a fost înjunghiat în timpul unui jaf. Bărbatul, tatăl a patru copii, se îndrepta spre locuința în care era cazat alături de restul grupului, după ce s-a despărțit de prieteni și s-a îndepărtat de grup o perioadă scurtă de timp. Tragedia a avut loc în orașul Albufeira din Algarve.

Joel Collins jpg

Familia bărbatului în vârstă de 35 de ani a spus că a fost înjunghiat din senin, fără să provoace pe nimeni, pe data de 4 iulie, în timpul unui presupus jaf. Sora lui, Heidi Collins, transmite că Joel a suferit cinci operații și se află în continuare la terapie intensivă. A fost transportat de urgență la spital, după ce a fost găsit inconștient pe stradă de un trecător care a observat că are patru plăgi în zona abdominală.

S-ar putea să te intereseze și: Poliția londoneză, în alertă! Ce a făcut un tâlhar care a înjunghiat un tânăr în plină stradă? VIDEO

Joel a suferit lacerații la pancreas, plămâni, intestine și stomac. Sora lui transmite că britanicul nu își amintește ce i s-a întâmplat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, dar asistentele susțin că părea jefuit. Când a ajuns la spital nu avea telefon sau vreun act de identitate. Ultimul lucru pe care și-l aduce aminte este faptul că s-a separat de prietenii săi și că și-a scos telefonul pentru a-și căuta hotelul pe Google Maps.

Joel Collins din UK, înjunghiat în vacanța din Portugalia

Bărbatul a rămas cu plăgi adânci și urmează să fie supus și celei de-a șasea intervenții chirurgicale. Părinții și partenera lui, Gabriella, stau la căpătâiul lui, iar Heidi a fost să își viziteze fratele.

Joel Collins 2 jpg

„Medicii le-au spus mamei și tatălui că a fost adus la spital cu ambulanța. A fost găsit de un trecător oarecare”, a precizat sora victimei, pentru Metro.

Vezi și: Cea mai cumplită traumă pentru o mamă: „Te iubesc, dar o să mor”

Bariera lingvistică s-a dovedit a fi o mare problemă pentru familia lui Joel, care încă nu a reușit să afle dacă incidentul a fost raportat poliției portugheze sau nu. Ei susțin că au fost întrebați de către asistente dacă Joel a reușit să facă plângere și au înțeles că poliția a luat legătura cu spitalul pentru a verifica dacă victima a fost audiată.

În ciuda numeroaselor încercări de a discuta cu autoritățile locale și cu Ambasada Marii Britanii, familia lui Joel se declară ignorată și neajutorată. Amintim faptul că o situație similară a avut loc și în luna mai, când un alt britanic a fost înjunghiat mortal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net