Vacanța de vis s-a transformat într-un coșmar! Un bărbat a fost înjunghiat în Portugalia

Joel Collins, originar din Țara Galilol, Regatul Unit, se afla în vacanță cu prietenii săi atunci când a fost înjunghiat în timpul unui jaf. Bărbatul, tatăl a patru copii, se îndrepta spre locuința în care era cazat alături de restul grupului, după ce s-a despărțit de prieteni și s-a îndepărtat de grup o perioadă scurtă de timp. Tragedia a avut loc în orașul Albufeira din Algarve.

Joel Collins jpg

Familia bărbatului în vârstă de 35 de ani a spus că a fost înjunghiat din senin, fără să provoace pe nimeni, pe data de 4 iulie, în timpul unui presupus jaf. Sora lui, Heidi Collins, transmite că Joel a suferit cinci operații și se află în continuare la terapie intensivă. A fost transportat de urgență la spital, după ce a fost găsit inconștient pe stradă de un trecător care a observat că are patru plăgi în zona abdominală.

S-ar putea să te intereseze și: Poliția londoneză, în alertă! Ce a făcut un tâlhar care a înjunghiat un tânăr în plină stradă? VIDEO

Joel a suferit lacerații la pancreas, plămâni, intestine și stomac. Sora lui transmite că britanicul nu își amintește ce i s-a întâmplat în urmă cu aproximativ trei săptămâni, dar asistentele susțin că părea jefuit. Când a ajuns la spital nu avea telefon sau vreun act de identitate. Ultimul lucru pe care și-l aduce aminte este faptul că s-a separat de prietenii săi și că și-a scos telefonul pentru a-și căuta hotelul pe Google Maps.

Joel Collins din UK, înjunghiat în vacanța din Portugalia

Bărbatul a rămas cu plăgi adânci și urmează să fie supus și celei de-a șasea intervenții chirurgicale. Părinții și partenera lui, Gabriella, stau la căpătâiul lui, iar Heidi a fost să își viziteze fratele.

Joel Collins 2 jpg

„Medicii le-au spus mamei și tatălui că a fost adus la spital cu ambulanța. A fost găsit de un trecător oarecare”, a precizat sora victimei, pentru Metro.

Vezi și: Cea mai cumplită traumă pentru o mamă: „Te iubesc, dar o să mor”

Bariera lingvistică s-a dovedit a fi o mare problemă pentru familia lui Joel, care încă nu a reușit să afle dacă incidentul a fost raportat poliției portugheze sau nu. Ei susțin că au fost întrebați de către asistente dacă Joel a reușit să facă plângere și au înțeles că poliția a luat legătura cu spitalul pentru a verifica dacă victima a fost audiată.

În ciuda numeroaselor încercări de a discuta cu autoritățile locale și cu Ambasada Marii Britanii, familia lui Joel se declară ignorată și neajutorată. Amintim faptul că o situație similară a avut loc și în luna mai, când un alt britanic a fost înjunghiat mortal.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net