Cea mai cumplită traumă pentru o mamă: „Te iubesc, dar o să mor”

Nici în cel mai negru coșmar nu și-ar fi închipuit că o să apuce să trăiască momente crunte ca acelea! O femeie din Marea Britanie și-a ținut fiul în brațe când acesta agoniza, după ce a fost înjunghiat de mai mulţi scandalagii în mijlocul străzii. 

Statția de autobuz unde a avut loc atacatul  FOTO: The Sun
Statția de autobuz unde a avut loc atacatul FOTO: The Sun

Băiatul de doar 14 ani a picat la mijloc, nevinovat, într-un conflict dintre două găști de cartier. În ziua respectivă, stătea într-o staţie de autobuz din Gorseinon, Swansea, Ţara Galilor, alături de mai mulţi prieteni. La un moment dat, a apărut un alt grup de 8 adolescenţi puşi pe scandal. Unul dintre ei, tot în vârstă de 14 ani, a scos un cuţit şi l-a înjunghiat.  

Victima, înjunghiată degeaba  

Potrivit polițiștilor, victima a fost prinsă în scandalul în care nu avea nicio legătură, disputa fiind aprinsă cu o zi înainte între prietenii săi şi grupul adolescentului înarmat. Scandalagiii veniseră special în cartierul din Gorseinon, pentru a se răzbuna. Unul era înarmat cu un cuțit, iar altul avea o bară de metal la el.

Pur și simplu s-au năpustit asupra băieților aflați în stația de autobuz. Adolescentul de 14 ani a fost împins, lovit cu bara de metal și apoi înjunghiat.

Așa l-a găsit mama sa când a ajuns la fața locului. Băiatul zăcea pe caldarâm, zbătându-se între viaţă şi moarte, în timp ce sângera abundent, notează The Sun.  

„Te iubesc mamă, dar o să mor”

„Am țipat iar și iar pentru ca cineva să-mi ajute fiul până când două doamne uimitoare, care au oprit în trafic, au venit să ajute. Mi-am dat topul jos, ca să-l poată folosi pentru a opri sângerarea, dar în câteva minute deja se îmbibase în sânge. Încercam să vorbesc cu el pentru a-l ţine treaz, când, la un momentdat, şi-a pus mâna pe faţa mea şi mi-a spus «Te iubesc mamă, dar o să mor». Am fost nevoită să aud asta de la copilul meu. Mi-a frânt inima, la fel şi femeii care mă ajuta. Pur şi simplu am început să plângem”, a povestit mama băiatului.

Dus la spital în stare critică

Acestea au fost ultimele cuvinte ale copilului, după care a închis ochii, rămânând inconştient. Mama lui a continuat să-l țină în brațe și să-l roage să rămână treaz. În ciuda rănilor grave, băiatul a luptat pentru viața lui. A ajuns la spital cu zgârieturi pe faţă şi pe picioare, o plagă înjunghiată în piept, diafragma lezată şi o tăietură de 7 cm la ficat. Din fericire, a ajuns în timp util pe mâinile medicilor și a fost salvat.

Poliţia a identificat agresorii, însă niciunul dintre cei opt nu a dat niciun detaliu în legătură cu atacul. În cele din urmă, oamenii legii l-au depistat pe cel vinovat pentru înjunghiere şi l-au trimis în fața judecătorilor. Acesta a pledat vinovat pentru vătămare corporală gravă şi pentru deţinerea de armă albă.  

Ce pedeapsă a primit agresorul

A primit ca pedeapsă 2 ani de supraveghere acasă de specialiştii de la centrul pentru minori şi o perioadă de 3 luni de monitorizare electronic, pedeapsă care a nemulțumit-o pe mama victimei. Având în vedere ă băiatul său a fost la un pas să-și piardă viața, femeia și-ar fi dorit o pedeapsă mai aspră, care să includă și închisoarea.

Aceasta a promis că va face o campanie de conştientizare pentru a schimba modul în care minorii sunt condamnaţi pe baza gravităţii faptelor lor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net