Copil de 12 ani, înjunghiat în parcarea unui mall. Băiatul e în stare gravă


    Băiat de 12 ani, înjunghiat în parcarea unui mall din SibiuFoto: Turnul Sfatului
Băiat de 12 ani, înjunghiat în parcarea unui mall din SibiuFoto: Turnul Sfatului

Un copil de 12 ani a fost înjunghiat și a ajuns de urgență la spital, după ce peste 20 de persoane au fost implicate într-un scandal în parcarea unui centru comercial din Șelimbăr, județul Sibiu, luni, 6 septembrie.

„Astăzi, în jurul orei 14:08, prin apel 112, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial din Șelimbăr mai multe persoane sunt implicate într-o altercație. 

La fața locului au fost trimise de urgență mai multe echipaje de poliție, jandarmi și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJSibiu.

Din informații reiese că în altercație ar fi fost implicate peste 20 de persoane, din localitățile Blăjel și Brateiu, pe fondul unui conflict mai vechi. În urma scandalului, un copil de 12 ani, băiat, a fost transportat la spital, în stare gravă, cu multiple plăgi înjunghiate, informează Turnul Sfatului, o publicație locală.

Persoanele implicate, bănuite că fac parte din două clanuri rivale, au fost identificate și sunt conduse la sediul Poliției Municipiului Sibiu pentru audieri. 

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub miki k pital png
andreea antonescu jpg
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
Mark Rutte
image
image
image
image
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg
fasole ziua nationala jpeg
Google Doodle 1 Decembrie 2022
Alexis Waldrone si Petunia jpg