Vedete și sportivi celebri care îl susțin pe Vladimir Putin. Cine este „în echipa” președintelui rus

#Război Ucraina-Rusia
Ultima actualizare:

Vladimir Putin se află la conducerea Federației Ruse încă de la începutul anilor 2000, iar conexiunile pe care acesta și le-a clădit s-au dovedit a funcționa precum o mafie care conduce un stat, așa cum a relatat și Alexei Navalnîi, opozantul lui Putin.

Vladimir Putin, președintele Federației Ruse
Vladimir Putin, președintele Federației Ruse

Chiar dacă, inițial, lumea occidentală credea că Vladimir Putin este singurul care a împins și început acest război, s-a demonstrat că mai mulți susținători ai lui Vladimir Putin acceptă atrocitățile pe care armata rusă le provoacă în Ucraina. 

În opera lui Umberto Eco, „Fascismul Etern”, totalitarismul rusesc este susținut prin mesajele și discursurile care au fost transmise în cei 20 de ani de către președintele rus, printre care, așa cum a enumerat Umberto Eco, se numără: naționalismul (tradiția, istoria și gloria), pacifismul înseamnă pact cu dușmanul și, cel mai important, cei slabi trebuie disprețuiți. 

Așadar, vom observa o listă de vedete care îl susțin pe Vladimir Putin, care s-au declarat, mai mult sau mai puțin, alături de președintele Federației Ruse. 

Sportivi celebri care îl susțin pe Vladimir Putin

Alex Ovechkin este unul dintre sportivii care s-au declarat susținători ai lui Vladimir Putin. El este cel mai bun marcator al National Hockey League în opt sezoane: 2008, 2009, 2013, 2014, 2015, 2016, 2018 și 2019. 

Vezi și Un oligarh rus aflat în exil prezintă planul secret al lui Putin. Care sunt următoarele țări vizate de către Moscova

Chiar dacă războiul din Ucraina a arătat ce-i mai rău din soldații ruși, sportivul nu de dezice față de Putin. Fotografiile acestuia de pe Instagram îl arată alături de președintele Federației Ruse și, de multe ori, a făcut declarații pozitive la adresa dictatorului de la Kremlin.

„Sunt încrezător că suntem mulți, care îl susținem pe Vladimir Putin. Deci haideți să ne unim și să arătăm tuturor o Rusie unită și puternică!”, a declarat acesta, în 2017, la trei ani după ce Rusia a anexat Peninsula Crimeea. Totuși, acesta a adoptat o poziție anti-război și s-a declarat un pacifist privind războiul din Ucraina. 

Ivan Kuliak este celebrul gimnast care a stârnit furia internetului, după ce s-a afișat purtând pe piept semnul războiului început de Rusia, „Z”, similar cu modalitatea în care sportivii susținători ai regimului nazist din Germania concurau înainte de izbucnirea celui de-Al Doilea Război Mondial. 

Vedete care îl sprijină pe președintele rus - cântăreți

Valery Gergiev, unul dintre cei mai importanți artiști din Rusia, și-a declarat în mod repetat susținerea pentru planurile și viziunea lui Vladimir Putin pentru o Rusie care să fie considerată, după foarte mult timp, o putere mondială. 

După ce societatea rusească s-a transformat într-o dictatură totală, în care libertatea de exprimare a dispărut în totalitate, mai multe videoclipuri care susțin invazia Rusiei au ajuns în spațiul virtual. Un exemplu sunt „Surorile Victoriei”, din Luhansk, care au prezentat pe parcursul întregului video simbolul „Z”, pentru susținerea crimelor și violurilor din Ucraina.

Actori care îl susțin pe Vladimir Putin

Steven Seagal este cel mai apropiat tovarăș american al lui Vladimir Putin, care l-a cunoscut pe fostul agent KGB prin intermediul lui Bob Van Ronkel, un om de afaceri american a cărui companie, Doors to Hollywood, a introdus vedete occidentale în Rusia timp de două decenii.

Citește și Steven Segal îl laudă pe Vladimir Putin pentru războiul declanșat: «Sunteți familia mea! Vă iubesc, la bine și la rău»

Încă de la începutul său ca președinte al Federației Ruse, Vladimir Putin a avut grijă să se apropie de Hollywood pentru a cuceri inimile occidentalilor, care, până nu demult, erau înfricoșați de pericolul Uniunii Sovietice. 

Alături de vedetele de la Hollywood care au avut grijă să-și declare susținerea pentru Vladimir Putin, și mult emisiuni televizate s-au conceput pentru a susține o legătură din ce în ce mai strânsă cu Rusia.

Relația dintre Vladimir Putin și Steven Seagal

În anul 2018, Steven Seagal a fost trimis special al Rusiei privind legături umanitare din SUA. Acesta a susținut anexarea ilegală a Crimeei de către Federația Rusă din 2014. Mai mult, actorul a declarat puternic despre Putin că este „unul dintre marii lideri ai lumii”. Anul trecut, Steven Seagal s-a alăturat unui partid pro-Putin din Moscova. 

Steven Seagal și Vladimir Putin
Steven Seagal și Vladimir Putin

Actorul susține că Rusia și Ucraina formează o familie, dar o entitate exterioară a făcut ca cele două țări să se avânte în luptă, similar cu narativa de la Moscova, care susține că „Occidentul este de vină pentru război”

Steven Seagal a primit cetățenie rusă în 2016, dar acesta speră la o rezolvare pașnică la conflictul pornit de prietenul său, Vladimir Putin, în Ucraina. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net