Visul s-a tranformat în coșmar! Ce a pățit un cuplu care a câștigat o casă de 2.7 milioane de euro. FOTO

Un cuplu din Australia, care a câștigat o casă de 2,7 milioane de dolari în apropiere de Melbourne, au stârnit sute de reacții online, după ce au povestit ce li s-a întâmplat.

Kevin și Andrea Griffin nu au putut să se bucure de premiu / foto: Instagram / lmctplu
Kevin și Andrea Griffin nu au putut să se bucure de premiu / foto: Instagram / lmctplu

Kevin și Andrea Griffin sunt furioși că fostul proprietar al „premiului” ar fi luat cu el obiectele decorative și mobilierul de lux din casă înainte să plece, potrivit Insider.

Cei doi australieni au câștigat casa de lux, care a aparținut omului de afaceri Adrian Portelli, participând la un reality show numit „The Block”.

Dar, după ce au ajuns în noua lor casă, australienii l-au acuzat pe Portelli că a luat cu el obiecte în valoare de cel puțin 64.800 de dolari din casă, printre care se numără un frigider pentru sticle de vin, afumătoare de carne, o bandă de alergare și aparate de lux din bucătărie.

Imaginile luate de pe camerele de supraveghere și prezentate de jurnaliștii de la Daily Mail îi arată pe Portelii și asociații lui cum scot obiectele din casă.

„Am rămas ceva de genul: ce naiba e asta?” a declarat Andrea Griffin pentru Herald Sun. „De ce a făcut asta?” Familia Griffin a anunțat că va face un website unde își va spune întreaga poveste, intitulată „Coșmarul nostru LMCT”.

Cum a reacționat Portelli

După ce imaginile au ajuns în mediul online, Portelli a anunțat că acele obiecte nu făceau parte din premiu. „Făceau doar parte din emisiune, nu erau în termenii și condițiile noastre. Termenii și condițiile noastre spun că este o casă complet mobilată, ceea ce am și livrat.

Portelli a mai spus că el este singurul care decide ce să facă cu obiectele. „Ori că vreau să le folosesc personal, ori că vreau să le folosesc pentru a pregăti și alte case oferite cadou, cui naiba îi pasă?”.

Dar, scandalul l-a determinat pe omul de afaceri din Australia să renunțe, până la urmă la obiecte, în schimbul a 1 dolar. LMCT+, o companie fondată în 2018, este cunoscută cel mai bine pentru cadourile lunare pe care membrii săi le primesc și care sunt postate apoi pe rețelele sociale. Printre ele se numără mașini de lux, case și premii în bani.

Cuplul a plătit 20 de dolari pe lună ca să fie membri LMCT+ timp de mai bine de un an înainte să câștige casa în urma unui concurs. Compania lui Portelli se află acum sub investigație din partea mai multor autorități din Australia după ce acestea au primit plângeri în legătură cu LMCT+, mai scris sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net