Întâlnirea dintre Putin și Macron a stârnit un val de glume savuroase

Întâlnirea dintre Emmanuel Macron și liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a stârnit o serie de reacții extrem de amuzante în mediul online. 

putin macron jpg

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, și omologul său francez, Emmanuel Macron, s-au întâlnit pentru a discuta subiectul care a pus pe jar Europa, și anume conflictul dintre Rusia și Ucraina. 

Întâlnirea a avut loc cu ușile închise și a durat câteva ore, momente în care liderii politici din U.E au fost ținuți cu sufletul la gură. Cei doi președinți au discutat posibile soluții pentru gestionarea tensiunilor de la granița cu Ucraina. 

Imagini din cadrul întrunirii dintre cei doi au fost date publicității și s-a observat că Putin și Macron au așezați la o masă lungă la șase metri, măsură luată pentru a respecta regula distanțării sociale impuse de pandemie. 

În ciuda atmosferei solemne dintre cei doi lideri, internauții nu s-au putut abține de la a nu face o serie de glume pe seama imaginilor. Mulți utilizatori au prelucrat în photoshop imaginile, astfel că între Putin și Macron și-au făcut apariția personaje extrem de hilare. 

Poza cu liderul de la Kremlin și Emmanuel Macron, care stau la masa lungă de șase metri, a fost comparată cu celebra pictură, "Cina cea de taină" a lui Leonardo da Vinci, notează Antena 3.

Care au fost concluziile întâlnirii dintre Vladimir Putin și Emmanuel Macron

În urma discuției avute, președintele Rusiei, Vladimir Putin a declarat că NATO este o amenințare pentru Rusia și că este necesar să revină la valorile susținute în 1997.

De asemenea Vladimir Putin consideră că statele balcanice declară că se tem de Rusia, pentru a crea o imagine negativă țării. 

Pe de altă parte, Emmanuel Macron a declarat că va continua negocierile cu liderul de la Kremlin, întrucât scopul este protejarea granițelor Europei. Oficialul francez a subliniat că sunt necesare garanții pentru siguranța Georgiei și a Ucrainei.

Macron a mai adăugat că el și liderul rus au fost în comun acord în ceea ce privește importanța acordurilor de la Minsk. 

 Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
Merisoreanu si Ionela Prodan
teo trandafir jpg
BeFunky collage (28) jpg
viorel lis si oana lis
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Interlopul Stănel Corbu FOTO Facebook/arhiva personală
baraj siriu sursa shtiu ro jpg
image
image
image
image
Medicamente pentru Ucraina
must (pixabay)
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
calendar ortodox 2021 06 octombrie toma de gabriel toma chituc jpeg
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg