9 ani de la tragedia aviatică în care a pierit Adrian Iovan. Cum a cucerit-o regretatul pilot pe Romanița Iovan

Au trecut 9 ani de la tragedia aviatică din Munții Apusei, care a adus doliu în toată România. În anul 2014, Adrian Iovan, celebrul pilot, era la bordul unei aeronave atunci când s-a prăbușit și a murit. De atunci și până acum, fosta lui soție, Romanița Iovan, nu l-a uitat nicio secundă și l-a comemorat an de an.

Romanița și Adrian Iovan
Romanița și Adrian Iovan

Adrian Iovan, celebrul pilot român, și-a pierdut viața în urma tragediei aviatice din anul 2014, atunci când s-a prăbușit cu avionul pe care îl pilota, în Munții Apuseni. An de an, fosta lui soție, Romanița Iovan, l-a comemorat și a mers în Apusei, alături de fiul său, Albert, pentru a-i aduce un omagiu. 

Cum s-au cunoscut Romanița și Adrian Iovan

Romanița și Adrian Iovan au fost căsătoriți în perioada 2003 - 2008 și între ei a fost o poveste intensă de iubire. Celebra creatoare de modă a mărturisit, acum câțiva ani, cum s-au cunoscut cei doi, dar și cum a fost relația lor de dragoste.

„A fost o mare dragoste între noi, l-am iubit cel mai mult până acum. Nu puteam să-l cunosc decât la «biroul» lui, în avion. A fost prima dată când am invitat un bărbat la cafea, dar şi ultima oară... În uniforma de aviator e foarte sexy. Veneam de la Viena, dar destinul a făcut să fie o problemă la turnul de control şi să întârziem decolarea cu 20 de minute.

Citește și - Ce face de arată așa? Romanița Iovan: „Având în vedere că am împlinit 58 de ani ...”

Iar el obişnuia să-şi întâmpine pasagerii la intrare - când pasagerii urcă treptele avionului - şi, considerând că sunt suflete, nu saci de cartofi, acest lucru îţi dă siguranţă şi căldură. E foarte important. Stăteam pe primul loc în avion şi această întârziere a făcut să mă uit mai mult la el şi mi-a plăcut de el. Ajungând acasă, am pus mâna pe telefon, am sunat un prieten şi am aflat numărul lui de telefon. Şi l-am sunat. Chiar atunci, la patru ore de la aterizarea în Bucureşti. A fost o întâlnire a doua zi, a fost dragoste la prima vedere. S-a întâmplat ceva frumos şi a ieşit acest copil minunat (Albert - n.r.), care seamănă cu amândoi şi care cu siguranţă ne va crea această legătură specială toată viaţa”, a declarat creatoarea de modă, pentru Ziarul Ring. 

„Albert este în centrul atenției”

Despre fiul său, Albert, Romanița Iovan a vorbit într-un interviu exclusiv Click!. 

„Albert este înconjurat de prietenia şi de dragostea celor din această echipă, din această  colectivitate, prietenii, familia lui Adrian, şi nu în ultimul rând, horenii, moţii, cei care ne omenesc şi ne aşteaptă în fiecare an, cei care ne sprijină să putem să ajungem sus, pe Vârful Petreasa.

Albert este în centrul atenţiei şi este normal să fie aşa pentru că e cel mai legat de ceea ce  se întâmplă cu viaţa noastră! Şi bucuros de altfel că poate să facă ceva în memoria tatălui lui şi am susţinut de fiecare dată şi pot să spun în continuare că e foarte important ca cei care nu mai sunt să fie  păstraţi în memoria colectivă, să ne putem gândi la ei, astfel încât sufletul lor să fie liniştit.

Pozele sunt cele mai elocvente în a exprima ceea ce simte toată lumea, grupul compact de prieteni şi de familie care a ales să facă această  comemorare acolo, la locul tragicului eveniment.”, a punctat Romaniţa Iovan, special pentru Click!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net