Accident bizar în Vrancea! Două mașini au ajuns una peste cealaltă

Duminică, 12 mai, în comuna Vânători, satul Rădulești, a avut loc un accident ca în filme, în care au fost implicate două mașini. Oamenii au rămas șocați de poziția de-a dreptul imposibilă în care un autoturism a ajuns peste celălalt. 

Accident între două mașini Foto: Facebook/ Informații din Trafic Vrancea
Accident între două mașini Foto: Facebook/ Informații din Trafic Vrancea

O mașină a ajuns peste alta 

Două mașini au fost implicate, vineri, într-un accident produs în localitatea vrânceană Vânători, satul Rădulești. În urma impactului violent, două persoane au fost ușor rănite, iar o mașină a rămas suspendată pe o parte, pe cupola celei de-a doua, după ce a trecut peste o grămadă de pietriș. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Alt accident spectaculos 

În februarie 2024, un alt accident spectaculos, fără victime, a avut loc în stațiunea Băile Herculane. Un șofer care abia oprise în parcarea unui restaurant a apăsat din greșeală pedala de accelerație și a intrat în plin în vitrina localului. 

Soția șoferului coborâse deja din mașină și a fost doborâtă de mașină, însă nu a fost rănită. Autovehiculul a spart geamul restaurantului, a distrus mai multe mese și scaune și s-a oprit în zidul localului, dar nimeni nu a fost rănit. Șoferul a trebuit să achite daunele provocate.

A intrat cu mașina într-un restaurant 

În urmă cu mai bine de un an, șoferul unei mașini a intrat într-un restaurant de lângă Cluj. Tânărul de 19 ani a intrat cu viteză în local și s-a oprit cu mașina suspendată pe canapele. Avea cu el trei pasageri, iar doi dintre ei, de pe bancheta din spate, au ajuns la spital, răniți. Din fericire, la acea oră nu erau clienți în restaurant. Șoferul a recunoscut că a adormit la volan.

 Tânărul șofer a intrat cu viteză atât de mare, încat a spulberat terasa din curte, a trecut prin geam și s-a oprit în peretele opus intrării. În loc să ia curba, mașina a venit drept, a rupt terasa de lemn și a zburat pur și simplu în restaurant. Localnicii spuneau că în zonă se întâmplă des accidente. Nu este exclus ca balizele de plastic, care delimitează ieșirea de pe drumul principal, să-l fi derutat pe șofer. După accident, cei de la drumuri au trasat în zonă marcaje noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
fetita sua jpeg
De ce sa nu mananci paine de la inceputul mesei  Sursa foto Pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net