Accident cu patru maşini, un mort şi cinci răniţi. Un alt autoturism a luat foc în mers pe A1

Ultima actualizare:

O mașină a luat foc, duminică, 10 martie, pe autostrada A1. Cei de la ISU Argeș au ajunțat că incidentul a avut loc în zona localităţii argeşene Răteşti, traficul fiind restricţionat pe sensul spre Bucureşti. Tot duminică, un accident grav s-a produs în Ialomița. Una dintre victime a murit, iar alte cinci persoane au fost rănite. 

Mașina care a luat foc Foto: ISU Argeș
Mașina care a luat foc Foto: ISU Argeș

Incident în zona kilometrului 80: autoturism cuprins de flăcări 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş a anunţat că incidentul s-a produs în zona kilometrului 80, pompierii intervenind cu o autospecială pentru stingerea incendiilor şi cu o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat.

„Este vorba despre un incendiu care se manifestă generalizat la autoturism. Nu au fost identificate victime", au transmis reprezentanţii ISU Argeş. Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, circulaţia a fost restricţionată pe prima bandă şi cea de urgenţă ale sensului de mers spre Bucureşti, valorile de trafic fiind în creştere.

Accident în Ialomița, 1 deces, 4 răniți

Tot duminică, 10 martie, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informa că pe DN 2, în localitatea Sinești, județul Ialomița, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. Una dintre victime a murit, iar alte cinci persoane sunt rănite. Este vorba despre patru adulţi şi un copil care sunt conștiente, în evaluare medicală la locul intervenției.

Având în vedere că sunt mai multe victime, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. La fața locului au fost trimise numeroase echipaje de pompieri, descarcerare, transport victime multiple și medicale din Ialomița și Ilfov. 

Ce au transmis polițiștii

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La fața locului au fost alocate următoarele resurse: ISU Ialomița: 2 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe aparținând serviciului județean de ambulanță", 

ISU BIF: 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 4 ambulanțe SMURD, 1 unitate de terapie intensivă mobilă și 4 ambulanțe ale SABIF. De asemenea, în sprijinul echipajelor medicale a fost solicitat și elicopterul SMURD. Misiunea este în dinamică", se arată în comunicatul Poliţiei, remis, duminică presei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net