Accident groaznic în Vâlcea, azi noapte. Doi băieți de 15 și 22 de ani au murit. VIDEO

În timpul nopții de sâmbătă spre duminică, tragedia s-a abătut asupra a trei tineri din municipiul Drăgășani și localitatea Cungrea, județul Olt, în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Drăgoești, pe DJ 678.

Accident mortal produs de un tânăr, în Vâlcea / Foto: ISU Vâlcea
Accident mortal produs de un tânăr, în Vâlcea / Foto: ISU Vâlcea

Impactul a fost devastator și a provocat decesul a doi dintre ei și rănirea gravă a unei tinere de 14 ani.

Potrivit rapoartelor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Vâlcea, accidentul a survenit atunci când șoferul în vârstă de 22 de ani, provenind din municipiul Drăgășani, a pierdut controlul asupra mașinii sale și a intrat într-un autoturism parcat în afara carosabilului, urmat de impactul violent cu un stâlp.

Cei doi tineri nu au avut nicio șansă

Tragedia s-a soldat cu pierderea vieții conducătorului auto și a unui alt pasager de doar 15 ani, din același oraș, în timp ce o fată de 14 ani, din localitatea Cungrea, județul Olt, a suferit răni grave și a fost transportată de urgență la spital.

Eforturile de intervenție au fost imediate și coordonate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea. Mai multe echipaje de salvare și intervenție au fost mobilizate pentru a gestiona situația. În momentul sosirii la locul accidentului, echipajele au constatat că două mașini și trei persoane erau implicate în incident, dintre care două victime erau blocate în mașină și inconștiente.

Unul dintre vehicule a lovit un stâlp electric, creând un pericol suplimentar cu firele căzute pe carosabil. Echipajele de salvare au reușit să extragă victimele încarcerate, însă, din păcate, medicii au confirmat decesul celor doi tineri implicați în accident.

A treia victimă, o persoană rănită de șocul coliziunii, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Vâlcea, unde a fost diagnosticată cu un traumatism de coloană cervicală. Autoritățile continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la tragicul eveniment rutier.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net