Accident rutier pe Șoseaua Panduri. Mașinile au fost făcute praf!

Ultima actualizare:

Un accident rutier a avut loc luni, 18 iulie, la intersecția dintre Calea 13 septembrie cu Șoseaua Panduri, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. Reporterii Click! au făcut rost de imagini de la fața locului.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de intervenție Foto: Click!
La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de intervenție Foto: Click!

Două autoturisme s-au ciocnit în apropierea intersecției dintre dintre Calea 13 septembrie și Șoseaua Panduri, chiar sub „privirile” statuii lui Tudor Vladimirescu, amplasată în zonă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare, precum și mașini de poliție și pompieri, în eventualitatea descoperirii unor victime.

Vezi și: Accident cu trei victime în zona orașului Băicoi, pe DN1. Traficul a fost restricționat

Accident rutier la intersecția dintre Calea 13 septembrie cu șoseaua Panduri 

Potrivit informațiilor obținute de la fața locului, una dintre mașinile angrenate în accident ar fi fost un Volkswagen înmatriculat în Germania. Momentan, nu sunt cunoscute mai multe informații, nici cu privire la numărul de victime.

Este așteptat în continuare un comunicat oficial din partea oamenilor legii. Până atunci însă, Click! a făcut rost de mai multe imagini de la locul impactului. Așa cum se poate observa, autoturismele s-au ciocnit destul de violent, ambele fiind avariate serios în urma coliziunii. 

Pe același subiect: Accident cumplit! Un autocar cu 51 de persoane a intrat într-un imobil!

Nu rata: Accident grav pe A1. Printre cele 11 victime se află un bebeluș de 4 luni

Acest lucru ar putea să fie un indice al vitezei mari. Traficul a fost îngreunat la fața locului, având în vedere că mașinile lovite au rămas pe carosabil, iar la locul accidentului au ajuns rapid și multiple vehicule din partea forțelor de intervenție. Momentan nu este însă cunoscut dacă traficul a fost restricționat în zonă. 

Tot în decursul zilei de luni, 18 iulie, a avut loc un alt accident și pe DN1, în apropierea orașului Băicoi, soldat cu 3 victime. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net