Aeroportul din România de care fug toți oamenii. Îl consideră urât și cu prea puține facilități

Țara noastră a făcut eforturi mari pentru a-și îmbunătăți și înfrumuseța infrastructura și orașele. Multe blocuri au acum culori plăcute ochiului, au fost construiți nenumărați kilometri de drumuri și autostrăzi, iar mai multe clădiri istorice au fost reabilitate. Însă, există și locuri din țară care încă au rămas în urmă. Iar un aeroport important din România nu este deloc pe placul vizitatorilor.

Interiorul aeroportului / foto: aeroportsuceava.ro
Interiorul aeroportului / foto: aeroportsuceava.ro

România a făcut mari eforturi pentru a deveni un loc cât mai frumos și mai practic, atât pentru turiști, cât și pentru locuitori. Cu toții putem observa că blocurile mohorâte care dominau orașele cu ani în urmă au fost reabilitate, multe clădiri istorice au fost recondiționate, iar kilometri întregi de drumuri au fost construiți de către autorități.

Însă, lucrurile nu stau deloc la fel de bine pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare, din Suceava. Nu cu mult timp în urmă, oamenii care ajungeau aici se declarau extrem de nemulțumiți de aspectul estetic al acestui aeroport, cât și de accesibilitatea pe care o oferă.

Motivele care nemulțumesc călătorii

Într-un top al aeroporturilor din țara noastră, efectuat de vola.ro, românii s-au declarat extrem de mulțumiți de semnalizarea eficientă de pe acest aeroport, care înregistra un scor de 9,3 din 10.

Însă, lucrurile sunt complet diferite atunci când ne uităm la aspectul estetic al aeroportului, sau, mai precis, la modul în care românii l-au votat, în acest top. Aeroportul din Suceava a primit o notă de numai 6,8 pentru aspectul său, iar în privința accesibilității, acesta a avut un scor de numai 6,6.

Lucrări de modernizare la un mare aeroport din România

De asmenea, la Aeroportul Internațional Henri Coandă urmează să înceapă lucrări extensive de renovare, care ar urma să dureze undeva în jur de 30 de luni.

Terminalele Plecări internaționale, Finger și Sosiri urmează să fie modernizate, iar Compania Națională Aeroporturi București a anunțat în această vară că deja a fost semnat un contract pentru efectuarea acestor lucrări. Contractul semnat are o valoare de 112.421.921.98 de lei și va fi finanțat din fonduri proprii de către Compania Națională Aeroporturi București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net