Încep lucrări de modernizare la cel mai mare aeroport din România! Cât vor dura lucrările

Vești bune pentru românii care obișnuiesc să călătorească cu avionul! Compania Națională Aeroporturi București a anunțat faptul că s-a semnat un contract de proiectare, asistență tehnică, execuție de lucrări pentru modernizarea unor părți importante din Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

Lucrările vor dura 30 de luni / foto: Shutterstock
Lucrările vor dura 30 de luni / foto: Shutterstock

Mai precis, este vorba despre modernizarea terminalelor Plecări internaționale, Finger și Sosiri, pentru care Compania Națională Aeroporturi București deja a anunțat faptul că s-a semnat un contract pentru efectuarea lucrărilor.

Autoritățile își doresc modernizarea aeroportului, iar această investiție își propune să atingă acest obiectiv prin schimbarea, cât și modernizarea, sistemului centralizat de ventilaţie-climatizare. De asemenea, se dorește ca echipamentele de ventilare și climatizare să fie înlocuite, iar serverul de gestionare a echipamentelor să fie înlocuit.

Lucrări de modernizare la Aeroportul Internațional Henri Coandă

În plus, această investiție mai dorește și punerea la punct a unui sistem modern de comandă, cât și detalii precum reamenajarea finisajelor, a tavanelor, a mobilierului, iar un nou sistem de detecție-semnalizare pentru incendiu va urma să fie instalat.

De asemenea, acest proiect ambițios de modernizare mai prevede și o reabilitare a instalațiilor electrice, iar mai multe corpuri de iluminat LED vor urma să fie montate în aeroport. Astfel, se dorește ca pasagerilor să le fie oferit atât un confort sporit, cât și o infrastructură modernă și performantă, pentru ca aeroportul să funcționeze mai eficient ca oricând.

Cât vor dura lucrările de renovare

Aceste lucrări de amploare vor avea nevoie de ceva timp pentru a fi finalizate. Se estimează că de abia peste 30 de luni se va încheia munca la Aeroportul Henri Coandă din București. În plus, urmează să se lucreze în etape, pentru ca disconfortul pasagerilor de pe aeroport să fie unul minim.

Acest contract de modernizare are o valoare de 112.421.921.98 de lei, iar Compania Națională Aeroporturi București asigură finanțarea, din propriile fonduri. La finalul lucrărilor, pasagerii vor putea observa că aeroportul va arăta și va funcționa mai bine ca oricând. Lucrările ar urma să dureze aproximativ 30 de luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
WhatsApp Image 2024 09 17 at 15 31 26 jpeg
458400548 832479939068191 3801187412317697331 n (1) jpg
bani multi pensie jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
dragos tabaran a murit jpg
sticle de plastic reciclare INATECH jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net