Afacerea genială din care o româncă întoarsă din Italia a făcut o avere: „Produsele reprezintă universul meu”

După ce a petrecut 13 ani în Italia, Mirela Bud a luat hotărârea de a se întoarce definitiv în România, fiind animată de dorul profund al patriei.

Mirela Bud a pus bazele unei afaceri geniale / foto: arhiva personala
Mirela Bud a pus bazele unei afaceri geniale / foto: arhiva personala

Cu rădăcinile sale în Oaș, Mirela a fost dedicată muncii în Italia, dar chemarea sufletului către țara natală a fost mai puternică.

Întoarcerea acasă i-a revelat o pasiune nouă - arta confecționării zgârzilor și brâurilor de mărgele. Inițial fascinată de o zgârdă pe care a văzut-o purtată de altcineva, Mirela a decis să-și creeze propria versiune.

A început timid, confecționându-și propriile accesorii, până când a dobândit destulă pricepere și dexteritate pentru a crea produse de care să fie mândră.

„Am văzut pe cineva purtând o zgardă de această și mi-a plăcut atât de mult încât am zis că vreau și eu, dar vreau să mi-o confecționez eu. Și am început să fac, pentru mine la început, până am învățat, până am deprins dexteritate, până mi-au ieșit și am avut un produs pe care să îl port cu mândrie. Când eram copil nu îmi plăceau, nu mă atrăgeau, acum produsele mele reprezintă universul meu și tot ce îmi doresc să fac zi de zi”, a declarat Mirela pentru Obiectiv SM.

Accesoriile sunt acum o extensie a personalității sale

De la lipsa de atracție pentru aceste accesorii în copilărie, Mirela a ajuns să le vadă ca pe o extensie a propriei identități și pasiuni. Astăzi, aceste creații reprezintă universul său și motivul principal al activității sale zilnice.

Prin dedicarea ei, Mirela Bud a devenit o figură cunoscută și apreciată în comunitatea locală, consacrându-și majoritatea timpului acestei pasiuni. Abordând atât stilul tradițional oșenesc, cu culori închise și sobre, cât și reinterpretări moderne și vesele, Mirela aduce o nouă viață și vibrare acestor accesorii.

Prin utilizarea culorilor precum galbenul și albastrul deschis, în mod frecvent neglijate în tradițiile anterioare, Mirela adaugă un aer proaspăt și contemporan, perfect adaptat pentru a fi purtat atât în ținute casual, cât și office.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net