Afacerea genială din care o româncă întoarsă din Italia a făcut o avere: „Produsele reprezintă universul meu”

După ce a petrecut 13 ani în Italia, Mirela Bud a luat hotărârea de a se întoarce definitiv în România, fiind animată de dorul profund al patriei.

Mirela Bud a pus bazele unei afaceri geniale / foto: arhiva personala
Mirela Bud a pus bazele unei afaceri geniale / foto: arhiva personala

Cu rădăcinile sale în Oaș, Mirela a fost dedicată muncii în Italia, dar chemarea sufletului către țara natală a fost mai puternică.

Întoarcerea acasă i-a revelat o pasiune nouă - arta confecționării zgârzilor și brâurilor de mărgele. Inițial fascinată de o zgârdă pe care a văzut-o purtată de altcineva, Mirela a decis să-și creeze propria versiune.

A început timid, confecționându-și propriile accesorii, până când a dobândit destulă pricepere și dexteritate pentru a crea produse de care să fie mândră.

„Am văzut pe cineva purtând o zgardă de această și mi-a plăcut atât de mult încât am zis că vreau și eu, dar vreau să mi-o confecționez eu. Și am început să fac, pentru mine la început, până am învățat, până am deprins dexteritate, până mi-au ieșit și am avut un produs pe care să îl port cu mândrie. Când eram copil nu îmi plăceau, nu mă atrăgeau, acum produsele mele reprezintă universul meu și tot ce îmi doresc să fac zi de zi”, a declarat Mirela pentru Obiectiv SM.

Accesoriile sunt acum o extensie a personalității sale

De la lipsa de atracție pentru aceste accesorii în copilărie, Mirela a ajuns să le vadă ca pe o extensie a propriei identități și pasiuni. Astăzi, aceste creații reprezintă universul său și motivul principal al activității sale zilnice.

Prin dedicarea ei, Mirela Bud a devenit o figură cunoscută și apreciată în comunitatea locală, consacrându-și majoritatea timpului acestei pasiuni. Abordând atât stilul tradițional oșenesc, cu culori închise și sobre, cât și reinterpretări moderne și vesele, Mirela aduce o nouă viață și vibrare acestor accesorii.

Prin utilizarea culorilor precum galbenul și albastrul deschis, în mod frecvent neglijate în tradițiile anterioare, Mirela adaugă un aer proaspăt și contemporan, perfect adaptat pentru a fi purtat atât în ținute casual, cât și office.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net