Alarmă cu bombă la Curtea de Apel București

Ultima actualizare:

Astăzi, Poliția Capitalei a primit o alertă cu bombă, printr-un apel telefonic la numărul de urgență 112. Cel care i-a sunat i-a avertizat pe oamenii legii le-a spus acestora că un dispozitiv exploziv ar fi fost pus la Curtea de Apel București. Din această cauză, Palatul de Justiție a fost evacuat, iar în acest moment sunt restricții de trafic în zonă.

curtea de apel bucuresti jpeg

Alarmă de bombă la Palatul de Justiție

Printr-un apel primit la numărul de urgență 112, oamenii legi din cadrul Secției 14, din București, au fost avertizați că o bombă urmează să explodeze în curând. Apelul prin care s-a anuntat că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în sediul unei instituții publice din sectorul 4, din București, a fost la ora 11.30. Se pare că este vorba despre Palatul de Justiție, cel puțin așa reise din primele informații.

Astăzi, 24 aprilie 2023, în jurul orei 11.30, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, într-o instituţie publică din Sectorul 4, ar fi fost amplasat un dispozitiv exploziv”, au spus inițial reprezentanții Poliţiei Capitalei.

Oamenii legii au izolat zona de risc și au evacuat clădirea

La scurt timp după preluarea apelului, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției pentru a lua primele măsuri. În plus, la Curtea de Apel București sunt prezenți și specialiști pirotehniști.. Oamenii legi au izolat zona de risc și au evacuat clădirea. În plus, traficul rutier din împrejurimile Palatului de Jutiție a fost blocat, până la finalizarea cercetărilor. 

Nu este prima dată când Palatul de Justiție a fost amenințat cu bomba

Nu este prima dată când a fost făcută o amenințare cu bombă la Curtea de Apel București. Și pe 31 ianuarie 2023 a fost un astfel de incident. Și în acel caz, toate persoanele din clădire au fost evacuate

Astăzi are loc la Curtea de Apel București și procesul lui Ion Iliescu

Astăzi la Curtea de apel București are loc și procesul prin care se solicită retragerea certificatului de revoluționar pentru Ion Iliescu, fostul președinte al României, scrie Evenimentul Zilei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net