Alertă de ultimă oră din partea meteorologilor! Coduri de vreme rea pentru mai multe județe

Atenție! Meteorologii au emis coduri de vreme rea pentru joi, 23 noiembrie. Avertizările vizează mai multe zone ale țării. Vântul va sufla cu putere mai ales în județele Suceava și Neamț. La ce să ne așteptăm zilele viitoare. 

Coduri de vreme rea pentru mai multe județe din țară Foto: Pixabay.com
Coduri de vreme rea pentru mai multe județe din țară Foto: Pixabay.com

Vând puternic în Suceava și Neamț

Potrivit ANM, până la ora 14:00, în județul Suceava, zona de munte de peste 1.800 m dar și în județul Neamț, zona de munte de peste 1.800 m, se vor semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 90...100 km/h, spulberând zăpada și viscolind ninsoarea. 

Cod galben de ceață

În această dimineață a fost emisă și o avertizare cod galben de ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, pentru județul Brașov, localitățile Făgăraș, Victoria, Șinca, Recea, Mândra, Voila, Șercaia, Hârseni, Viștea, Ucea, Părău, Lisa, Beclean, Sâmbăta de Sus, Drăguș, dar și pentru județul Sibiu, localitățile Sibiu, Cisnădie, Avrig, Tălmaciu, Șelimbăr, Roșia, Porumbacu de Jos, Șura Mare, Arpașu de Jos, Șura Mică, Cârțișoara, Cârța. 

Prognoza meteo, joi, 23 noiembrie 

Prognoza meteo anunță ploi slabe pe arii restrânse, în zonele montane și izolat în centrul, dar și nordul țării. Cerul o să fie mai mult noros, iar izolat vor exista depuneri de polei. 

Precipitațiile mixte se vor înregistra la munte și în nord vest. Vântul va sufla cu putere în Carpații Orientali, la altitudini mari, unde rafalele vor depăși 80 - 90 km/h. În restul teritoriului nu vor exista intensificări ale vântului.

Vremea în București, 23 noiembrie 

În București vor mai fi ceva înnorări, mai ales în prima parte a zilei. Apoi vântul împrăștie norii, iar după prânz maxima ajunge la 9 grade. Peste noapte temperatura coboară până la 3 grade.

Cum va fi vremea la munte, joi, 23 noiembrie 

La munte, în Carpații Meridionali nu prea vedem soarele și, pe spații mici, o să mai fie ceva fulguieli. În celelalte masive soarele se arată trecător, iar temperaturile ajung la valori potrivite momentului. Vântul are intensificări și atinge viteze mai mari în zona înaltă a Orientalilor, pe unde suflă cu peste 100 de km/h.

Cum va fi vremea în perioada 24 - 26 noiembrie 

Vineri avem minime de la 1 la 3, 4 grade în toată țara, cu –1, –3 grade prin zonele montane, Transilvania și Maramureș. Weekendul ne trece și el de la o dimineață de sâmbătă cu minime de 5 – 7, 8 grade la o zi de duminică cu doar –1, –0 grade prin nordul și centrul Moldovei, –3, –5 grade la munte, 1 – 3, 4 grade prin Transilvania, Maramureș, Oltenia, Muntenia, Dobrogea, vestul Banatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net