Alertă în magazine! S-a descoperit o substanță periculoasă în unul dintre produsele favorite ale românilor

O susbstanță extrem de toxică a fost descoperită într-un produs popular printre români. El a fost retras imediat de pe rafturile magazinelor Mega Image, unde era comercializat. Află alături de Click! despre ce este vorba!

Porumbul a fost retras de pe rafturi
Porumbul a fost retras de pe rafturi

O alertă alimentară a lovit magazinele Mega Image, care comercializau un produs despre care specialiștii au descoperit că ar conține o substanță extrem de periculoasă. Desigur, imediat după apariția acestei vești, el a fost retras de pe rafturile magazinelor. Însă, trebuie să aveți grijă, dearece vorbim despre un produs extrem de popular printre români și nu este deloc exclus să îl aveți chiar acum în cămară!

Potrivit informațiilor oferite de către Fanatik, este vorba despre mai multe loturi din porumbul prăjit marca Mogyi. Chiar reprezentanții Mega Image au anunțat retragerea acestui produs de pe rafturi, el fiind extrem de popular printre clienții din țara noastră. Motivul este unul extrem de tulburător: o substanță cancerigenă a fost descoperită în acest produs, iar pentru a asigura siguranța clienților, Mega Image a decis să retragă produsul de la vânzare.

O susbstanță cancerigenă a forțat retragerea produsului de pe rafturi

Conform sursei, loturile din porumbul prăjit Mogyi, infestate cu substanța cancerigenă conțineau aflatoxină. Aceasta este produsă de către ciuperci microscopice, iar efectul ei este unul îndeajuns de periculos pentru organism încât s-a hotărât ca produsul să fie retras imediat din comerț. Aflatoxina se mai poate găsi, pe lângă porumb, în cafea, condimente, cât și diferite tipuri de alune.

Cei care au apucat să cumpere acest produs sunt sfătuiți să le returneze la magazin, porumbul nefiind deloc sigur pentru consum. Un alt lucru important pe care trebuie să îl aveți în vedere este acela că aflotoxina nu este distrusă prin fierbere.

Aceste produse care încă sunt în stocul Mega Image urmează să fie distruse de către magazine, potrivit comunicatului emis de aceștia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net