Alertă la Mega Image. Un produs preferat de mulți români a fost scos de pe rafturi

Mega Image, unul dintre marile lanțurile de magazine din România, se confruntă cu o nouă alertă alimentară. Un produs preferat de mulți români a fost scos de pe rafturi din cauza unui alergen nemenționat pe etichetă, un avertisment serios pentru toți consumatorii.

Produse neconforme. Poza: arhiva.
Produse neconforme. Poza: arhiva.

Care sunt produsele retrase de la vânzare

Lanțul de magazine Mega Image a retras rapid de la vânzare un sos, iar clienții care l-au achiziționat sunt avertizați să-l arunce imediat. Motivul retragerii este prezența glutenului în sosul de soia, un alergen care, deși era prezent în compoziție, nu a fost menționat pe etichetă. Acest aspect poate genera reacții alergice la cei care suferă de intoleranță la gluten.

Produsele afectate de această retragere sunt:

  • 36428 OLYMPIA SOS TERIYAKI 320G
  • 44247 OLYMPIA SOS TERYAKI 58G

Anunțul a fost făcut de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), care a subliniat că retragerea produselor și rechemarea acestora au fost inițiate la solicitarea furnizorului.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, Mega Image solicită clienților să NU consume produsele cu loturile sus menționate și roagă cu amabilitate să le distrugă sau să le returneze la punctul de vânzare din care s-a achiziționat produsul. Este necesară prezentarea bonului fiscal. Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele menționate mai sus până la data de 29.04.2024”, se precizează în mesajul Mega Image.

Acest magazin a mai fost recent subiectul unei controverse

Această alertă alimentară vine în contextul în care Mega Image a mai fost recent subiectul unei controverse legate de igienă, după ce un șobolan a fost surprins în magazinul Mega Image Domenii. Autoritățile au intervenit pentru a asigura curățenia și siguranța spațiului comercial.

În final, sănătatea consumatorilor este prioritatea Mega Image, iar retragerea rapidă a produselor și avertizarea către clienți reprezintă un gest responsabil al lanțului de magazine. 

Este important ca toți cei care au achiziționat aceste produse să respecte recomandările și să se asigure că informația este distribuită pentru a preveni eventualele riscuri de sănătate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
GORGHIU jpg
doctorul mircea beuran jpeg
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net