Angajaţii SMURD au încercat să convingă o femeie că este vinovată de un accident rutier. Victima a rămas cu mașina distrusă și fără nicio despăgubire

După ce două mașini s-au lovit în centrul Capitalei, una dintre ele fiind o salvare, angajații SMURD au încercat să convingă o femeie, șoferița celuilalt autoturism, că ea este cea vinovată de accident. Paramedicii i-au sugerat acesteia mai multe variante din dorința de a scăpa neimplicați în acest incident.

Angajații SMURD au încercat să convingă o șoferiță că e vinovată de un accident. Foto: Click.

Femeia a susținut că cei de la SMURD au intrat în autovehiculul condus de ea și că aceștia au trecut pe roșu deși nu aveau girofarul pornit. Cu toate acestea, unul dintre paramedici au sfătuit-o că este mai bine să se ducă mai târziu la spital.

"Spuneți că ați căzut pe scări", i-au sugerat paramedicii spre binele ei, pentru că ea n-ar fi dat prioritatea ambulanței.

"Soția n-are absolut nimic. Are o zgârietură la genunchi şi la cap. Deci în rest a venit pe picioare la mașină. Dacă merge la spital o să se deschidă dosar penal dumneaei pentru vătămarea dumneaei.

Dacă nu merge la spital cu noi și noi plecăm și după aceea se duce la spital și spune că a căzut pe scări. Îi face aceleași investigații, fără să mai deschidă dosar penal pentru dumneaei pentru vătămarea dumneaei. Nu știu dacă înțelegeți ce vreau să vă spun", se arată în înregistrarea difuzată de Antena 3 CNN.

Victima a rămas cu mașina distrusă și fără nicio despăgubire

Accidentul a avut loc pe 22 septembrie 2022 ora 7:40. Femeia conducea dinspre Muzeul Antipa spre Calea Victoriei. Salvarea SMURD venea dinspre Ștefan cel Mare, a intrat în Piața Victoriei și trebuia să vireze spre Bulevardul Ion Mihalache. După incident, are loc un dialog ireal.

Angajat SMURD: Nu aţi fost atentă!

Femeie: Ba da! Am semnalizat! Cum nu am fost atentă, că nu avea niciun semnal!

Angajat SMURD: Asta e, o să ne dea culpă comună, ce să facem. O să mergem la accidente uşoare. Refuzăm transportul. Eu nu o să merg la spital, chiar dacă m-am lovit la cap.

În acel moment, șoferița a încheiat cu paramedicii o constatare amiabilă. O culpă comună pe care firma ei de asigurări a refuzat să o recunoască. Din păcate, compania de asigurări a mașinii SMURD a plătit daunele pentru autospecială pe CASCO, dar victima a rămas cu mașina distrusă și fără nicio despăgubire.

Victima a și fost internată ulterior în spital și s-a deschis și un dosar penal la Parchetul Militar. Dosarul s-a clasat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net