Soția lui Aexandru Cumpănașu, dusă de SMURD la spital

Familia lui Alexandru Cumpănașu trece prin momente dificile, după ce Simona, soția acestuia, a fost luată de ambulanță, marți 16 august, și internată.

image
Simona Cumpănașu, preluată de ambulanța SMURD

În urmă cu aproape două săptămâni, chiar Alexandru Cumpănașu a trecut printr-o experiență similară, în urma unui accident de circulație.

Implicat într-un accident rutier, la începutul lunii august

Vă rog să vă rugați pentru noi. După ce acum o săptămână am ajuns eu la urgență din cauza unui dobitoc, acum soția este la urgență. I s-a făcut rău, dureri de cap, a leșinat și a venit SMURD. La fel. Rapid și eficient.

Sper să nu fie nimic grav. Abia putea vorbi cand și-a revenit. Este îngerul meu. O iubesc enorm. Iar rugăciunile voastre ne-au fost de multe ori de ajutor”, a transmis Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, reacție violentă pe TikTok, după ce a fost acuzat că profită de naivitatea copiilor

Totodată, Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României a publicat și o fotografie cu Simona pe targă, fiind preluată de un echipaj SMURD care a dus-o la spital.

Poliția i-a reținut azi-noapte permisul pentru 90 de zile individului care a intrat aseară în mașina mea și a soției. Sunt încă la urgențe. Sper să nu fie nimic grav. Mi se fac analize.

Dobitocul a intrat cu viteză în noi la Arcul de Triumf, tăind benzile. Nu am cuvinte să descriu ce i-aș face. A fost prima seară când am ieșit fără copii. Pe locul impactului de obicei stau copiii. Nu știu cum Dumnezeu i-a ferit în seara aceasta”, a scris, pe 5 august, Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

A suferit un preinfarct, în 2019

Acesta a rămas cu o serie de sechele, la genunchi și la coloana vertebrală, a căror rezolvare impune un program strict de recuperare medicală. 

Despre cel care a comis accidentul, Alexandru Cumpănașu a spus că ar fi un cetățean egiptean și că în mașina sa ar fi fost și o femeie gravidă.

Acesta a spus că echipajul SMURD care l-a preluat i-a măsurat tensiunea și a înregistrat o valoare de 17 cu 12. În toamna anului 2019, el ar fi suferit un preinfarct.

Citește și: Alexandru Cumpănaşu, în vizorul Parchetului din cauza contului său de Tik Tok. Ce discuții poartă acolo cu minorii

Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, numit și „monstrul din Caracal”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub silvia chifiriuc png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
colaj coolio png
FotoJet jpg
politia urmarire
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg