Alexandru Cump─âna╚Öu, reac╚Ťie violent─â pe TikTok, dup─â ce a fost acuzat c─â profit─â de naivitatea copiilor

image
Alexandru Cump─âna╚Öu a reac╚Ťionat violent dup─â ce a fost acuzat c─â profit─â de naivitatea copiilor Surs─â foto: Arhiv─â Click!

Alexandru Cump─âna╚Öu ├«╚Öi continu─â activitatea pe TikTok, de╚Öi a intrat ├«n vizorul poli╚Ťi╚Ötilor care s-au autosesizat dup─â ce acesta a purtat pe platform─â discu╚Ťii nepotrivite cu elevi minori. Contul de TikTok a lui Alexandru Cump─âna╚Öu este urm─ârit de sute de mii de copiii, iar recent fostul candidat la preziden╚Ťiale a reac╚Ťionat agresiv atunci c├ónd a primit o ├«ntrebare din partea unui internaut.

├Än ultimele zile, Alexandru Cump─âna╚Öu a st├órnit controverse. Au ie╚Öit la iveal─â discu╚Ťii nepotrivite pe care le poart─â cu elevii minori pe contul personal de TikTok. Policianul ├«i instig─â la ur─â pe elevi ╚Öi le vorbe╚Öte degajat despre escapdele sale sexuale. Le face complimente elevelor, spun├óndu-le c─â sunt dr─âgu╚Ťe sau c─â "par dezvoltate pentru v├órsta lor", sau comenteaz─â melodiile recent ap─ârute. ├Äntrebat de un internaut, pe TikTok, de ce profit─â de naivitatea copiilor care ├«l urm─âresc, Alexandru Cump─âna╚Öu a avut o reac╚Ťie halucinant─â: a ├«nceput s─â ├«i arunce cuvinte dure, de╚Öi era urm─ârit de alte mii de persoane.┬á

Poli┼úia s-a autosesizat ┼či cerceteaz─â dac─â discu┼úiile cu minorii pe care le-a purtat fostul candidat la alegerile preziden┼úiale nu intr─â cumva ├«n sfera Codului Penal. Totodat─â, exper┼úi din ONG-uri care militeaz─â pentru drepturile copilului cred c─â asist─âm la o nou─â form─â de bullying ├«n r├óndul tinerilor, potrivit Adev─ârul.

Ministrul Educa╚Ťiei a vizionat o parte dintre clipurile video ├«nc─ârcate de Alexandru Cump─âna╚Öu ╚Öi le-a considerat deranjante.┬áÔÇ×├Än Educa┼úie sunt probleme multiple ┼či foarte serioase precum redeschiderea ┼čcolilor, consultarea privind planurile-cadru pentru ├«ntreg ├«nv─â┼ú─âm├óntul liceal. Ceea ce aduce┼úi dvs ├«n discu┼úie este f─âr─â ├«ndoial─â o problem─â important─â, este o modalitatea de a dezechilibra un sistem de educa┼úie foarte greu-├«ncercat, cu probleme cronice peste care s-au suprapus problemele sanitare, peste care se suprapun probleme economice. Deci, ├«ntr-un moment ├«n care este nevoie mai mult dec├ót oric├ónd de solidaritate ├«ntre elevi, profesori ┼či p─ârin┼úi intervin astfel deÔÇŽfactori perturbatori, care induc dezechilibre majore, de care oricum nu avem nevoie. Este o problem─â c─âreia trebuie s─â-i acord─âm aten┼úia cuvenit─âÔÇŁ, a declarat ministrul Educa┼úiei.

Citește mai multe pe Adevărul

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
laura cosoi
cub cheating wife png
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan
image png
ion iliescu jpeg
image png
image png
image png