Anunț de ultim moment despre taxa de pod de la Fetești. Ce a declarat Ministrul Transporturilor

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, le-a dat astăzi o veste excelentă românilor cărora le plac vacanțele de pe litoralul românesc, bulgar sau grecesc. Click! îți spune despre ce este vorba!

Taxa ar putea fi provizoriu desființată: foto / arhivă
Taxa ar putea fi provizoriu desființată: foto / arhivă

Așadar, Sorin Grindeanu a spus, miercuri, că taxa de pod de la Fetești ar putea fi suspendată până la finalizarea lucrărilor la podul peste brațul Borcea, precizând că proiectul s-ar putea termina la finalul lunii august.

„Împreună cu domnul Pistol, având totuși o perioadă în care intrăm în zona estivală, având în vedere că există aceste lucrări pe podul de la Fetești, brațul Borcea, și care vor crea un disconfort în perioada următoare, l-am rugat pe domnul Pistol să ia în calcul următorul lucru.

Pe această perioadă, până la terminarea lucrărilor, să vedem dacă putem și cred că putem, să eliminăm taxa de pod”, a spus Grindeanu, într-o conferință de presă la Constanța.

Situația, mai proastă decât se anticipase

Mai mult decât atât, Grindeanu a mai spus și că a început decopertarea: „lucrurile au stat mai prost decât s-a anticipat”, astfel că nimeni nu vrea să își asume „să facă lucrări de mântuială pe acest proiect important”.

„Noi am sperat că undeva la sfârșitul lunii iunie puteam să îl dăm în circulație, pare că se duce și în luna iulie. Și atunci, fiind în vârf de sezon, toate aceste lucrări vor crea un anumit disconfort și cred că noi putem să ne asumăm în această perioadă până la finalizarea acestor reparații să ne asumăm această decizie. Începând de cât mai repede, dar ține de CNAIR.

De aceea am făcut și public acest lucru ca să faceți presiune pe domnul de la CNAIR. E o chestiune de zile. Reparațiile sper să se termine până la început de august”, a mai spus ministrul Sorin Grindeanu.

Podul peste brațul Borcea, în lungime de 970 de metri, este un pod combinat de cale ferată şi șosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea şi, împreună cu podul similar de la Cernavodă, în lungime de 1596 metri, conectează orașele Fetești şi Cernavodă din România, între regiunile Dobrogea şi Muntenia.

image
image
image
image
image
image
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net