Se anunță schimbări majore, în plin sezon estival! Sorin Grindeanu tună și fulgeră la adresa TAROM: „Nu mai merge”

Ultima actualizare:

Se pare că Blue Air nu este singura companie aeriană din România care are probleme, situație despre care v-am vorbit mai multe AICI. Sorin Grindeanu susține că și TAROM se află într-o situație neașteptată și că are de gând să o remedieze. Iată ce va face în acest sens.

sorin grindeanu tarom jpg

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat în cursul serii trecute, marți, 26 iulie, că urmează să îl demită pe directorul general al companiei TAROM, Mihăiță Ursu, transmite Antena 3. Totul a pornit de la problemele pe care ministrul le-a întâmpinat în cazul ultimelor călătorii, când zborurile sale au înregistrat întârzieri uriașe.

Nu rata nici: Un avion Tarom era să fie avariat de o dronă, la Chișinău

Dacă la prima abatere întârzierea a fost de „doar” o oră și un sfer, „Duminica trecută a plecat cu întârziere de peste patru ore... Au venit călătorii să mă întrebe, a existat o explicație tehnică (n.red.- din partea companiei TAROM)”, a precizat Sorin Grindeanu, care s-a declarat profund nemulțumit de serviciile oferite de compania națională.

Sorin Grindeanu și-a propus să facă mai multe modificări la TAROM

Mai mult decât atât, Ministrul Transporturilor a rămas surprins să afle că nu există servicii oferite clienților afectați de întârzierile curselor aeriene și chiar a declarat că „este inadmisibil”, motiv pentru care va acționa în consecință și va modifica management-ul companiei. Totodată, a comparat situația în care se află statele aflate în vecinătatea României, Bulgaria și Ungaria, care au pierdut companiile aeriene naționale.

Vezi și: Haos pe aeroportul Henri Coadă. ”Fă, Doamne, o minune să îmi zboare avionul!”

"Răbdarea mea a ajuns la final cu managementul de acolo şi voi lua o decizie în zilele următoare. Cine nu înţelege că acel plan trebuie pus în aplicare astfel încât să încercăm să salvăm TAROM înseamnă că trebuie să plece.

Faptul că lălăim anumite lucruri şi spunem "lasă că vedem cum facem", nu mai merge. Nu mai merge şi lucrurile acestea se vor termina rapid. Vă asigur de acest lucru.

În cazul TAROM, România nu îşi permite să piardă o companie naţională ca alte ţări. Bulgarii şi ungurii şi-au pierdut companiile naţionale", a mai spus Sorin Grindeanu, pentru trustul de presă citat anterior.

România nu este singura țară care se confruntă cu probleme majore pe aeroporturi. Situația este critică în majoritatea statelor din Europa, mai ales în Germania, Belgia, Olanda și Marea Britanie, unde mii de turiști sunt afectați de decizia de a disponibiliza o parte din angajați, în timpul pandemiei de COVID-19. Zborurile au întârzieri considerabile, undele dintre ele ajungând chiar să fie anulate. Mai multe detalii, AICI

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net