„Așa se educă copiii”. Proaspăt admisă la Medicină își petrece vara vânzând roșii la tarabă în piață

Ultima actualizare:

Este din Buzău și a fost una dintre cele mai bune eleve, premiată la Olimpiada Națională de Biologie, în prezent fiind o mândră studentă la Medicină. Pentru Diana studiul este o plăcere și așa este și cu munca. Chiar dacă a fost admisă cu brio la una dintre cele mai grele facultăți, cea de medicină, studenta își petrece zilele toride de vară nu pe o plajă, ci în piață unde vinde roșii la tarabă.

Foto: paulnegoită.ro
Foto: paulnegoită.ro

Povestea Dianei

Despre cine este Diana, despre succesele ei și dorința ei de a munci a scris pe blogul preotul Paul Negoiță. 

„Diana Necula este un lider al generației ei. Săptămâna aceasta a susținut examenul de Bacalaureat și astăzi este în Piața Centrală din Buzău, unde vinde producția părinților ei, la taraba cu numărul 227.

Diana e absolventă de Hasdeu și este deja admisă la Facultatea de Medicină din București, deoarece a urcat pe podium la Olimpiada Națională de Biologie și și-a dobândit singură acest drept.

Natural și fără trac își face treaba. Muncește. Muncește și se dezvoltă social, înțelegând pe ce lume trăiește și care este este viața reală a oamenilor”, se arată pe paulnegoită.ro.

Diana cântă, vorbește limbi străine, scrie

Diana este un copil talentat: cântă, vorbește limbi străine, citește, scrie.

Cu toate acestea vinde la piață și nu o face numai astăzi. A făcut-o și pe frig, și-n ploaie și ori de câte ori a fost nevoie să-și ajute familia și nu doar așa, la final de producție, ci muncind efectiv în solarele familiei de la Gherăseni.

Diana nu vine dintr-o familie fără posibilități materiale. Din contră! Cu toate acestea muncește și în felul acesta află ce trebuie despre viața reală. De aceea va avea succes și în viitor!

Diana vine dintr-o familie cu posibilități intelectuale. Nu este o excepție nici sub aspect intelectual în familia ei și nici în ceea ce privește munca. Mama Dianei este director la Școala din Gherăseni, ceea ce nu o împiedică să lucreze în grădina proprie și să scoată pe piață produse foarte bune.

Deci, Diana vinde astăzi roșii și ce roșii! Treceți pe la 227! Nu-s mai … învățate decât alte roșii, dar sunt extrem de gustoase și trec prin mâna unui copil model, frumos educat în familie.

Așa se educă copiii! Respect pentru familia Necula și pentru exemplul pe care ni-l dau nou, tuturor!”, a scris pe blogul personal Paul Negoiță.

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg