Unde se întâlnesc medicina şi muzica? Răspunsul, duminică, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1

Cunoscutul Dr. Cezar este solist pentru o zi. Sebastian Felix Ţopescu îl provoacă şi îl ajută să-şi împlinească dorinţa pe care niciodată nu a îndrăznit să o concretizeze. Duminică, 2 aprilie, de la 16.30, în reality-show-ul „Vis sau realitate”, la TVR 1.

Dr. Cezar, medic cardiolog, este invitat în emisiunea „Vis sau realitate” de la TVR 1 / foto: TVR
Dr. Cezar, medic cardiolog, este invitat în emisiunea „Vis sau realitate” de la TVR 1 / foto: TVR

„Propriul corp este singura casă în care trăim cu adevărat și depinde de noi cum o întreținem și cum o renovăm. Cea mai importantă investiție este sănătatea. Investiție nu atât financiară, cât de timp. Timpul este cea mai valoroasă resursă și stă în puterea noastră s-o gestionăm înțelept” – este principiul după care îşi ghidează viaţa Dr. Cezar, medic cardiolog pasionat de nutriție, sport și psihologie.

Acum se bucură de o comunitate de peste 300.000 de urmăritori în mediul online, dar oare ar fi avut acelaşi succes dacă îşi urma visul din tinereţe?... O personalitate fascinantă şi un excelent vorbitor, Dr. Cezar este invitatul celei de-a doua ediţii „Vis sau realitate” de la TVR 1. Timp de o zi, Sebastian Felix Ţopescu îl însoţeşte în împlinirea dorinţei pe care niciodată nu a îndrăznit să şi-o satisfacă – aceea de a deveni solist vocal.

Aspiraţia de a „zbura” a lui Cezar Amititeloaie a depășit pasiunea sa din tinerețe pentru parașutism – să spunem că a fost un factor declanșator pentru ca Dr. Cezar să devină ceea ce este astăzi. Făcând sport, înțelegând cum funcționează propriul corp, pasionat de biologie, fizică cuantică, nutriție, filozofie și psihologie, crezând cu tărie în educația continuă, Dr. Cezar a înțeles că sănătatea e un concept care depășește sfera medicală tradițională și nu poate fi redusă la o „rețetă de farmacie”.

„Visul lui Dr. Cezar a fost unul care pe mine m-a speriat”

Lui Dr. Cezar îi place foarte mult să explice oamenilor cum funcționează organismul uman / foto: TVR
Lui Dr. Cezar îi place foarte mult să explice oamenilor cum funcționează organismul uman / foto: TVR

Din dorința de a ajuta oamenii dincolo de specializarea medicală, a căutat soluții pentru a aduce prevenția în prim-plan.  Prezența sa în mediul online a cucerit sute de mii de oameni, fiind apreciat pentru sfaturile sale şi pentru abordarea integrativă, holistică, ce pune accent și pe cauzele emoționale ale bolilor.

Cum îşi gestionează propriile emoţii atunci când este pus în faţa microfonului şi a instrumentelor bandului Damian & Brothers, în studioul de înregistrări al artistului şi producătorului Damian Drăghici, rămâne să vedem pe 2 aprilie, de la ora 16.30, în episodul doi al emisiunii „Vis sau realitate”. În aceeaşi ediţie, Dr. Cezar ne face o demonstraţie de antrenament corect la sala de sport.

„Visul lui Dr. Cezar a fost unul care pe mine m-a speriat. Nu am eu glas de privighetoare, dar la filmare eram şi răcit... Rog publicul să asculte cu volum jos (ha-ha-ha)! Pe de altă parte, Dr. Cezar a fost ca peştele în apă, a părut ca şi cum ar fi cântat de când s-a născut. Sper să se vadă şi pe cameră bucuria din ochii lui în timp ce îşi îndeplinea visul”, ne dezvăluie Basti Ţopescu un crâmpei din culisele episodului de duminică al emisiunii „Vis sau realitate”.

Dr. Cezar s-a simţit foarte bine în emisiunea „Vis sau realitate" / foto: TVR
Dr. Cezar s-a simţit foarte bine în emisiunea „Vis sau realitate" / foto: TVR

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? De curând intrat în echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi.

Reality-show-ul „Vis sau realitate”, cea mai recentă producţie a Televiziunii Române, se vede din 26 martie la TVR 1, în fiecare duminică, de la 16.30 (şi în reluare sâmbăta, la 12.30).

Ediţiile următoare ale reality-show-ului de la TVR 1 ne vor dezvălui ce şi-ar fi dorit să devină personalităţi precum chef-ul Patrizia Paglieri, Andra Gogan, Fuego, Irina Margareta Nistor sau Marius Manole.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
zodii pixabay jpg
1 par alb remedii jpg jpeg
Ciuperca piciorului simptome şi tratament jpeg
salata de rosii jpeg
horoscop jpeg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net