Au aflat cum să câștige mereu la păcănele! Metoda prin care au „păcălit” jocurile de noroc timp de 4 ani

Ultima actualizare:

Autoritățile au făcut percheziții în două județe, cât și în Capitală, pentru a prinde o grupare acuzată că umfla artificial câștigurile de la jocurile de noroc. De-a lungul județelor Timiș și Caraș-Severin s-au efectuat nu mai puțin de 26 de percheziții. Frauda ar fi avut loc între anii 2019 și 2023.

Frauda ar fi avut loc între anii 2019 și 2023 / foto: Shutterstock
Frauda ar fi avut loc între anii 2019 și 2023 / foto: Shutterstock

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, printre suspecți se numără atât simpli angajați, cât și administratori ai unor firme, iar autoritățile cred că aceștia ar fi modificat contoarele unor aparate de „păcănele”, pentru a crește artificial câștigurile. După cum ne putem imagina, apoi, cei implicați și-ar fi însușit câștigurile.

Nu mai puțin de 26 de persoane urmează să se explice în fața procurorilor de la DIICOT. Se pare că totul s-ar fi petrecut în perioada cuprinsă între septembrie 2019 și decembrie 2023, iar printre suspecți se numără atât administratori, cât și angajați, de la 2 unități comerciale din Timiș. Iar jocurile de noroc pe care aceștia, împreună și cu alte persoane, le-ar fi fraudat, se aflau în Caraş, Timiş, Arad şi Hunedoara.

Autoritățile investighează 26 de persoane

În ce privește modul în care aceștia ar fi reușit să fraudeze aparatele de jocuri de noroc, se pare că s-ar fi folosit de diverse aparate, cât și de unele programe informatice. Cu ajutorul acestora, suspecții reușeau să crească în mod artificial câștigurile care ar fi revenit câștigătorilor.

Ba chiar mai mult decât atât, ei au mai reușit și să modifice parametrii pentru acordarea Jackpotului, cât şi a procentajului de câştig. Astfel, cei implicați au reușit să își însușească câștiguri uriașe.

În cele din urmă, autoritățile au intrat în alertă, iar acum o întreagă anchetă se află în curs de desfășurare. Cei 26 de suspecți sunt cercetați pentru infracțiunile de constituire a unui grup infracțional organizat, dar și accesul ilegal la un sistem informatic. În plus față de aceste acuzații, autoritățile îi mai cercetează pentru alterarea integrităţii datelor informatice, fraudă informatică, cât și evaziune fiscală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net