Avarie uriașă. Sute de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură

O avarie semnificativă în sistemul de furnizare a agentului termic a lăsat aproximativ 300 de blocuri din București fără apă caldă și căldură, provocând disconfort și neplăceri pentru locuitorii afectați. Compania Municipala Termoenergetica București S.A. a anunțat situația și a oferit detalii cu privire la măsurile luate pentru remedierea problemei.

Avarie Termoenergetica. Foto: Facebook.
Avarie Termoenergetica. Foto: Facebook.

Situația actuală și când se estimează că va fi remediată problema

Echipele companiei lucrează în regim continuu pentru a remedia avaria și a repune în funcțiune punctul termic responsabil. Cu toate acestea, termenul pentru finalizarea lucrărilor este unul estimat, iar locuitorii afectați sunt sfătuiți să urmărească informațiile actualizate de pe site-ul Termoenergetica pentru a fi la curent cu evoluția situației.

Monitorizarea parametrilor tehnici

Compania utilizează sistemul de monitorizare SCADA pentru a evalua parametrii tehnici ai celor 1027 de puncte termice din exploatarea lor. Cu toate acestea, există 191 de puncte termice care nu sunt monitorizate de SCADA, iar pentru acestea, personalul Termoenergetica efectuează verificări periodice în teren.

Cum poți anunța o problemă

Termoenergetica încurajează locuitorii afectați să se adreseze dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele TELVERDE - 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442. Aceste linii sunt disponibile non-stop, 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizărilor și pentru a oferi asistență în verificarea ulterioară a situației fiecărui caz în parte.

"Echipele Companiei Municipale Termoenergetica București S.A. lucrează în regim continuu pentru finalizarea în cel mai scurt timp a tuturor lucrărilor.

Vă comunicăm că sistemul de monitorizare a parametrilor tehnici - SCADA deține date (informații transmise în timp real dispeceratelor de sector) pentru un număr de 836 din totalul celor 1027 puncte termice aflate în exploatarea Companiei Municipale Termoenergetica București (CMTEB) S.A. 

Pentru punctele termice nemonitorizate SCADA (191) personalul CMTEB se deplasează periodic în teren în vederea efectuării verificărilor.

În cazul în care vă confruntați cu probleme privind furnizarea agentului termic pentru apă caldă și/sau căldură, iar adresa dumneavoastră nu se regăsește în listele publicate pe site, vă rugăm să vă adresați dispeceratelor de sector sau operatorilor call-center la numerele: TELVERDE - 0800 820 002 (apel gratuit) și 031 9442, aflate la dispoziția dumneavoastră 24 de ore din 24, pentru înregistrarea sesizării și verificarea ulterioară a situației", transmite Termoenergetica.

Disconfort în rândul locuitorilor din Capitală

Avaria a generat un disconfort semnificativ pentru locuitorii blocurilor afectate, în special în condițiile temperaturilor scăzute din această perioadă a anului. Termoenergetica depune eforturi susținute pentru soluționarea problemei în cel mai scurt timp posibil și pentru minimizarea impactului asupra comunității afectate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net