Noi probleme în Capitală! Apa caldă și căldura vor fi oprite pentru 220 de blocuri

Noi probleme pentru locuitorii din Capitală! Furnizarea apei calde, cât și căldura, urmează să fie sistate pentru aproximativ 220 de blocuri din zona bulevardului Mihai Bravu! Problema ar trebui să persiste până vineri, la ora 23:00, iar totul se datorează lucrărilor de pe Magistrala 2 Sud.

220 de blocuri vor avea apa caldă și căldura oprite până vineri / foto: Shutterstock
220 de blocuri vor avea apa caldă și căldura oprite până vineri / foto: Shutterstock

Locuitorii din București se vor confrunta cu noi probleme! Potrivit celor de la Digi 24, se pare că furnizarea apei calde, cât și căldura, urmează să fie sistate pentru aproximativ 220 de blocuri din zona bulevardului Mihai Bravu! Problema ar trebui să persiste până vineri, la ora 23:00, iar totul se datorează lucrărilor de pe Magistrala 2 Sud.

Cei de la Compania Municipală Termoenergetica au comunicat că această situație se datorează primei etape a lucrărilor pentru reabilitarea sistemului de termoficare - lotul 1, lucrări ce sunt coordonate de către cei de la Primăria Municipiului București, proiectul fiind finanțat cu ajutorul fondurilor europene.

Se pare că „Obiectivul 1” al lucrărilor este tronsonul de-a lungul șoselei Mihai Bravu, între străzile Răcari și Laborator. În cadrul acestui obiectiv, deja au fost înlocuiți undeva în jur de 550 de metri din conductă. În același timp, „Obiectivul 4” este zona Spitalului „Victor Babeș”, iar aici deja au fost înlocuiți aproximativ 650 de metri din conductă.

Unde va fi oprită căldura și apa caldă în București

Conducta Magistralei 2 Sud a fost dată în folosință cu aproape 50 de ani în urmă, în anul 1975. Potrivit sursei, lucrările de la Obiectivele 1 și 4 sunt extrem de importante, deoarece prin acestea se modernizează conductele care asigură alimentarea punctelor termice din Sectorul 2, pe tronsonul dintre CET Sud și bulevardul Energeticienilor, şoselele Mihai Bravu, Ştefan cel Mare, cât şi şoseaua Fundeni.

Datorită vremii calde și a lipsei precipitațiilor din această perioadă, lucrările au putut continua fără probleme. De asemenea, potrivit sursei, în cadrul acestor 2 obiective nu au putut fi realizate provizoratele, datorită traseului de amplasare al conductei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
bancomat
image
image
image
image
image
image
alegeri 2019 vot scrutin buletin de vot jpeg
Bagaj jpg
Vasile Banescu foto Basilica jpg
autospeciala politie jpg
lucruri despre elefanţi jpeg
Mihai Leu jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
accident Vrancea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net