Produsele Lidl căutate de mulți români, la super reducere. Prețurile scad semnificativ de azi, 13 noiembrie

Vești bune pentru români! Cei de la Lidl anunță reduceri semnificative începând de astăzi, 13 noiembrie! Cele mai căutate produse de către români se vor vinde la prețuri mult mai mici, iar cum reducerile sunt atât de avantajoase, cel mai probabil că stocurile se vor epuiza destul de rapid!   

Reduceri uriașe la magazinele Lidl
Reduceri uriașe la magazinele Lidl

Cei de la Lidl vin cu vești bune pentru români, în această lună! Lanțul de magazine tocmai a anunțat că va introduce reduceri semnificative începând de astăzi, 13 noiembrie! Cele mai căutate produse de către români se vor vinde la prețuri mult mai mici, iar cum reducerile sunt atât de avantajoase, cel mai probabil că stocurile se vor epuiza destul de rapid!   

De exemplu, un astfel de produs cu prețul redus, disponibil doar în limita stocului, este telemeaua de vacă! Nu mai puțin de 100 de grame de telemea se vor vinde cu numai 1,79 de lei, așa că dacă aveți nevoie de brânză pentru un preparat, Lidl vă oferă o opțiune perfectă, la un preț extrem de mic!

Reduceri uriașe la magazinele Lidl

Un alt produs extrem de popular printre români, dar care ne poate părea prea scump de multe ori, este pieptul de pui dezosat! Ei bine, la magazinele Lidl, acesta urmează să se vândă cu numai 2,19 lei pentru suta de grame! Desigur, stocurile se pot epuiza rapid, așa că nu trebuie să amânați prea mult mersul la cumpărături!

Iar dacă vreți și o salată pe lângă pieptul de pui, Lidl vine cu vești bune! Se pare că o pungă de salată mix se vinde cu numai 3,99 de lei, începând cu ziua de astăzi! Desigur, nici desertul nu este ignorat de reducerile din magazine! Cronut, o combinație perfectă între gogoașă și croisant se vinde cu prețul redus de doar 3,99 de lei! Iar un iaurt natural, cu doar 3,5% grăsime, poate fi cumpărat la prețul special de numai 2,49 de lei!

Românii care au instalată aplicația mobilă Lidl Plus au și mai multe vești bune! Brânza proaspătă cu smântână poate fi cumpărată de aceștia cu doar 4,70 de lei, iar a doua cutie este gratuită!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
image png
Caligula jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
traffic light 876047 1280 jpg
pizza pixabay jpg
semafor camile kumtag china captura video jpg
alfred blaschke parasutism 106 ani guinness world records jpg
primar voineasa olt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net