Avocatul Aurel Moldovan a primit ordin pentru mobilizare în caz de război! „Este clar că se pregătește ceva”

Ultima actualizare:

Potrivit celor mai recente informații, militari aflați în rezervă au început să primească ordine pentru mobilizare sau război. Odată cu primirea documentului semnat de comandanți din armată, destinatarilor li se cere să se prezinte în cel mult opt ore la unitățile de care aparțin.

aurel moldovan armata jpg

Avocatul Aurel Moldovan a primit un astfel de ordin de mobilizare și s-a declarat șocat de hârtia care i-a fost înmânată de poștaș. Se pare că acesta nu este primul document emis pe numele său, căci și în cursul săptămânii trecute a primit un ordin de restabilire a datelor personale. Avocatul este locotenent în rezervă și declară că nu s-ar fi așteptat niciodată să găsească așa ceva acasă.

Citește și: Un avocat explică: «Civilii care au depășit 35 de ani nu pot fi încorporați obligatoriu nici măcar în timp de război»

"Am primit săptămâna trecută un ordin de restabilire a datelor personale privind stagiu militar. Astăzi în schimb, am primit acest ordin de chemare sau mobilizare la război a tuturor rezerviștilor. Eu, cum sunt rezervist și sunt locotenent în rezervă, vă dați seama că am rămas șocat, ştiind că mă duc cu un lucru şi mă trezesc cu altceva”, a declarat Aurel Moldovan, pentru Antena 3.

Ce întrebări a primit Aurel Moldovan, proaspăt mobilizat?

Mai mult decât atât, se pare că înștiințarea a venit la pachet și cu o serie de întrebări. Aurel Moldovan a trebuit să dezvăluie mai multe informații care să ajute la înrolarea lui, printre care numărul de la pantofi, dimensiunile chipiului și taliei. În acest sens, avocatul mărturisește că are „o suspiciune rezonabilă că ne pregătim de un război împotriva voinței noastre”.

Am mai pregătit și: Dan Capatos nu vrea la război! «Ce a facut țara asta pentru tine?» Declarații dure, anti-mobilizare în armată!

Totodată, invidat într-o emisiune televizată la trustul citat anterior, Aurel Moldovan mărturisește că este revoltat și cere transparență din partea autorităților țării. Totodată, el a punctat o problemă despre care s-a vorbit deseori, în contextul războiului care se poartă la granița României: mulți dintre tinerii din țara noastră nu au pregătire militară.

"Din moment ce se cheamă și se mobilizează în vederea unui război, înseamnă că lucrurile sunt mult mai clare decât se spun pe micul ecran sau ar fi trebuit președintele țării, să ne anunţe cumva, să știm și noi la ce ne așteptăm.Vă dați seama că sunt tineri care nu au făcut armata. Cum poți să îi iei la război în condițiile în care nu știu să ţină o armă în mâna”, a declarat el, în încheiere.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
vreme jpg
artista 107 ani tatuaje vechi jpg
avion senegal raniti jpg
zapada transfagarasan jpg
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net