Bărbat mort, după ce a fost călcat de o șoferiță de numai 19 ani

Ultima actualizare:

ACCIDENT CUMPLIT. Un bărbat din Harghita, în vârstă de 48 de ani, și-a pierdut viața, ieri după-amiază, după ce a fost lovit de o șoferiță în vârstă de numai 19 ani. Nefericitul accident a avut loc în comuna Remetea, din Hunedoarea.

Medicii nu au putut salva viața bărbatului. Foto: Click
Medicii nu au putut salva viața bărbatului. Foto: Click

Medicii nu i-au putut salva viața

 Bărbatul în vârstă de 48 de ani a suferit leziuni corporale. Cu toate că, doctorii i-au aplicat manevrele de prim ajutor, nu s-a mai putut face nimic pentru a i se salva viața. Astfel, aceștia s-au văzut nevoiți să constate decesul hunedoreanului.

Nu se cunosc cauzele exacte ale teribilului accident

Hunedoreanul a fost lovit, pe o stradă din comuna Remetea, de o șoferiță în vârstă de doar 19 ani. Victima se deplasa cu bicicleta și a fost lovit din plin de către tânără. În acest moment, cauzele exacte ale accidentului nu se cunosc, există o anchetă în desfășurare pentru a elucida misterul.

Ce spun anchetatorii

Accidentul a avut loc ieri după-amiază, în jurul orei 16:45. Se pare că bărbatul care și-a pierdut viața călcat de șoferița de 19 ani mergea pe bicicletă.

Ieri după amiază, în jurul orei 16:45, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier. Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a constatat, din primele cercetări, faptul că o tânără de 19 ani din localitatea Remetea, în timp ce conducea un autoturism, pe o stradă din localitatea sa de domiciliu, în împrejurări şi din cauze ce urmează a fi stabilite la finalul cercetărilor, a surprins și accidentat un bărbat, de 48 de ani din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă.  În urma evenimentului, bărbatul a suferit leziuni corporale și i-au fost aplicate manevre de prim ajutor de către membrii echipajului de ambulanță, însă, din păcate bărbatul a decedat”, au spus anchetatorii, citați de stirilekanald.ro.  

Autoritățile desfășoară, în acest moment, o anchetă pentru a stabili cu exactitate ceea ce a dus la producerea acestui incident nefericit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
geto daci jpg
semnare jpg
jais flight shutterstock jpg
Biserica Greaca Braila  jpg
harold terens afp jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
image png
caini avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net