Biserica Română, în pas cu tehnologia. Mitropolia Moldovei a introdus sistemul de pomelnice online

Biserica română este în pas cu tehnologia. Mai nou, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, a introdus, începând de ieri, un serviciu online de pomelnice. Astfel, credincioșii nu vor mai fi nevoiți să meargă până la biserică pentru a face acest lucru. Suma minimă ce poate fi plătită pentru pomelnicele online este de 10 lei, însă cei care îți doresc să achite mai mult au posibilitatea să vireze până la 1.000 de lei, potrivit Dexologia.ro.

Credincioșii pot cumpăra de acum pomelnice online. Foto: Click.
Credincioșii pot cumpăra de acum pomelnice online. Foto: Click.

Una dintre paginile de Internet oficiale ale Bisericii Ortodoxe Române, dexologia.ro, a anunțat că, de ieri, se pot trimite pomelnice online la Catedrala Mitropolitană din Iași.

Acum puteți transmite și online pomelnice la Catedrala Mitropolitană din Iași, unde se află moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva! Prin intermediul unui formular, transmiteți numele dumneavoastră și al celor dragi, vii și adormiți, spre a fi pomeniți la Altarul Catedralei”, scriu cei de la Doxologia.ro.

Pas cu pas, plata unui pomelnic online

Acest anunț este însoțit și de link-ul „Trimite Pomelnic". După ce a fost accesat link-ul, se deschide pagina Mitropoliei Moldovei și Bucovine la secțiunea „pomelnice online”. La fel ca în cazul oricărui site de cumpărături online, sunt solicitate automat datele cardului de pe care se va face plata pentru pomelnice.

Între 10 și 1.000 de lei pentru un pomelnic online

Cei care doresc să facă un pomelnic online, trebuie să achite minimum 10 lei, însă cum plata nu are o sumă fixă, pentru cei care vor să ofere mai mulți bani, există posibilitatea să poată transfera chiar și 1.000 de lei.

În plus, pe lângă aceste câmpuri obligatorii, trebuie selectată categoria pentru care se aplică, „pomelnic vii” sau „pomelnic adormiți”. Iar apoi, trebuie scris numele persoanelor către care se îndreaptă rugăciunea.

Sumele care pot fi plătite pentru aceste pomelnice sunt diverse: 10, 20, 30, 40, 50, 100, 200, 500 sau 1000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
lacul verde resort 7fbfbc original jpg
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net