Ca-n filme! Cum a sărit un român urmărit de poliție din mașina aflată în mers. VIDEO

Un șofer român a fost protagonistul unei scene demnă de filmele cu supereroi. Bărbatul era urmărit de poliție pe o autostradă din Ungaria și a recurs la un gest cât se poate de ciudat.

Românul a sărit din mers în mașină / foto: Police.hu
Românul a sărit din mers în mașină / foto: Police.hu

Potrivit Police.hu, poliția maghiară, împreună cu patrulele cehe, l-au prins pe traficant după câțiva metri. Poliția locală Csongrád-Csanád a inițiat urmărirea penală împotriva lui, în timp ce pasagerii sirieni au fost escortați înapoi la frontieră.

Întâmplarea a avut loc, după-amiază, pe 13 august, lângă Szeged. Șoferul a sărit din mașina făcând o „schemă” desprinsă din filmele de acțiune.

Agenții patrulau într-o mașină cu marcaje oficiale ale poliției cehe pe autostrada 55, când, la km. 25, un Audi plin cu pasageri a virat în fața lor cu viteză mare, într-un sens giratoriu.

După un sens giratoriu, el a încetinit, a deschis portiera a sărit în timp ce conducea și a fugit spre pajiștea din apropiere. Dar nu a reușit să ajungă prea departe. Între timp, pasagerii din autoturismul care a continuat să ruleze fără șofer au reușit să oprească mașina.

În mașină se aflau 12 persoane

În mașină se aflau, la momentul accidentului, douăsprezece persoane,care au pretins că sunt cetățeni sirieni, dar oamenii nu aveau acte și nu puteau dovedi faptul că se aflau legal în Ungaria.

După ce a fost arestat pe românul de 26 de ani polițiștii l-au dus la Urgență pentru îngrijiri medicale, unde i-au fost tratate leziuni superficiale la nivelul pielii. După aceea, suspectul a fost audiat și reținut.

Poliția din Csongrád-Csanád a demarat urmărirea penală împotriva lui pentru contrabandă de persoane și a dispus arestarea acestuia.

Accident cu români pe o autostradă din Ungaria

Un microbuz înmatriculat în România a fost implicat într-un accident produs pe autostrada M5 din Ungaria, în apropierea localităţii Kiskunfélegyháza. O persoană a murit şi mai multe au fost rănite, potrivit informaţiilor preliminare transmis de Poliţia ungară.

Potrivit site-ului Poliţiei din Ungaria, Poliţia din Bács-Kiskun a anunţat că accidentul s-a produs marțea trecută în jurul orei 22.55, la kilometrul 115 al autostrăzii M5, după ce un microbuz cu numere de înmatriculare româneşti a intrat în parapet. Informaţiile preliminare arătau că o persoană a murit pe loc şi alte câteva au fost rănite.

Traficul pe autostradă a fost oprit complet pe durata intervenţiei şi a cercetărilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ulpia Traiana Sarmizegetusa Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (10) JPG
itp 1024x681 jpg
Peste alb jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
banner pensii png
piata gorjului jpg
poarta spre lumea de dincolo siberia jpg
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net