Cât a ajuns să coste o masă în Grecia! Turiștii români plătesc mai mult la restaurant decât în trecut: „Oricum e mai ieftin decât la Mamaia”

Una dintre cele mai iubite destinații de vacanță, Grecia, a ajuns să fie mult mai ieftină ca România, mai ales atunci când vine vorba despre mâncare, sau cel puțin așa susțin unii turiști români.

Cât a ajuns să coste o masă în Grecia
Cât a ajuns să coste o masă în Grecia

Un turist de la noi din țară a explicat la ce ar trebui să se aștepte în această vară turiștii care aleg această destinație și a postat și nota de plată de la un restaurant din Grecia.

La fel ca în fiecare an, Grecia devine în sezonul estival plină de români. Alții se pregătesc să meargă acolo și cer informații despre prețurile de la fața locului.

„Bună grup, niște prețuri la o cină pentru 8 persoane în Limenas. Frumos, se vorbește românește, înghețată la final pentru fiecare din partea casei”, e postarea de pe Forum Thassos.

Cum au reacționat românii la postare

Așa cum era de așteptat, reacțiile la postare nu au întârziat să apară. În timp ce unii s-au declarat plăcut surprinși de prețuri, altora li s-a părut prea scump.

„Oricum mai ieftin decât la Mamaia sau pe litoralul românesc”, a concluzionat cineva, iar un alt internaut l-a completat: „8 persoane consumație de 92 ron per persoană. Vi se pare scump, stați acasă!”

Un altul a fost și mai tranșant și a comparat prețurile din Thassos cu cele de la Arad. „În Arad am dat 50 euro (în lei) pentru 2 pizza, 1 porție de paste, 2 lava cake. Iar la 8 persoane care au plecat învârtindu-se de la masă ca o minge de fotbal la câtă mâncare e pe bon să aud că e scump. E mega ieftin.”

„Este un preț foarte bun”, a punctat un membru al grupului, iar altul a nuanțat. „Pentru 8 persoane chiar nu e mult, doar calamarul mi se pare cam scump, în toamnă am fost în Skala, era în jur de 14-15 euro”.

Mai scump ca anul trecut, dar nu cu ...mult

Totodată, unii dintre cei care au comentat au comparat prețurile din acest an cu cele de anul trecut. „Față de anul trecut max 1-2 euro în plus! Și totuși calamar umplut cu feta și anul trecut era în jur de 18/19 euro!”

Au existat însă și păreri diferite. „Cam scump, sincer, anul trecut era mai ieftin” și „Destul de scump pentru perioada asta, doar o masă. 119€ pe zi ultra all 3 persoane Turcia, pentru perioada asta”, au fost doar două mesaje cu opinii diferite. Și au fost imediat contrazise.

„8 persoane 150 euro mult? Pe bune? Cei care consideră că e mult stați în România, e mai ieftin litoralul românesc. O masă pentru 8 persoane va fi muuult mai ieftin!”, a fost mesajul ironic al altui internaut, potrivit adevarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
hacker freepik jpg
Stockholm și eleganța Nordului jpeg
parc 4 jpeg
panselute capitala jpeg
ion iliescu inquam photos jpg
umbrela ploi jpeg
valentin ceausescu in tinerete jpg
principalii candidati la primaria capitalei jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net