Cât costă minivacanța de Rusalii în hotelul care a găzduit-o pe Catherine Zeta-Jones

Ultima actualizare:

De 1 Mai, hotelurile de la munte au fost pline de turiști și iată că, și acum, în minivacanța de Rusalii românii s-au orientat către munte. În special cuplurile! Motivul? Preferă să se bucure mai mult de natură, nu e atât de aglomerat, iar hotelurile au servicii de lux.

Poți lua micul dejun în piscina hotelului
Poți lua micul dejun în piscina hotelului

Vrei o vacanță pe lux și relaxare, ca o vedetă de la Hollywood? La Predeal, hotelul cu același nume,  care a găzduit producția serialului „Familia Addams - Wednesday” și pe celebra actrița Catherine Zeta-Jones, a fost renovat complet în 2020 și de atunci își așteaptă turiștii sub denumirea Hotel Elexus, cu condiții de cazare de 4 stele. Cei care vin aici se pot bucura de o zonă de SPA generoasă, piscină, servicii de masaj, jacuzzi și hidroterapie sau haloterapie, saună ori salină. În plus, hotelieri au conceput un pachet astfel încât turiștii să se poată simți ca în Bali, cu mic dejun plutitor direct în piscină. 

Catherine Zeta-Jones a filmat în România în 2021

Celebra actriță de la Hollywood s-a gazat la acest hotel în toamna anului 2021, când a filmat pentru serialul „Wednesday”. Şi-a făcut o impresie foarte frumoasă despre România şi a promis că va reveni ori de câte ori va avea ocazia. Catherine Zeta-Jones, starul din „Masca lui Zorro” şi din musicalul „Chicago”, a filmat timp de o lună în România pentru celebrul seial cu familia Addams, atât la Bucureşti, cât şi la munte. Totul s-a întâmplat în mare discreţie, așa cum a cerut însăşi Catherine Zeta-Jones. O singură dată a servit masa în restaurantul hotelului din Poiană, iar atunci bodyguardul ei a fost atent să nu fie fotografiată sau deranjată.

Diva în vârstă de 54 de ani s-a bucurat de luxul şi de confortul apartamentului care a costat atunci 300 de euro pe noapte. A cerut în mod special preparate culinare pe bază de legume, aceasta fiind vegetariană, deşi meniul resortului este cunoscut datorită delicateselor pe bază de carne de vânat. 

Între 700 și 1.200 de lei pe noapte

De Rusalii, cei care vin aici se pot bucura de o zonă de SPA generoasă dotată cu o piscină exterioară care este încălzită pe perioada iernii, dar și cu servicii de masaj, jacuzzi si hidroterapie sau haloterapie; saună ori salină.

Camerele sunt mobilate de lux, iar locația deține 2 resturante. Noir Elexus renumit pentru specialitățile exotice ori pe bază de vânat, dar și preparate din bucătăria internațională gătite de chefi celebri. Copiii se pot bucura de un loc de joacă amenajat în aer liber, cu animatori care se vor ocupa de cei mici în timp ce părinții se relaxează la piscina sau pe terasa restaurantului.

Cei care preferă să meargă în Poiana Brașov pot alege Elexus Poiana Brașov, unde se pot bucura de o priveliște de vis, în mijlocul naturii. La ambele hoteluri Elexus, tarifele sunt între 700 de lei pe noapte, o cameră standard cu mic dejun și acces la SPA și 1.200 de lei pentru apartament.

De asemenea, locația deține două piscine. Una exterioară cu vedere spre munți și alta interioară, dar și un jacuzzi. Locul de joacă se află în exteriorul hotelului, cât despre adulți, aceștia au o ofertă special concepută de către hotel pentru cupluri. Cina romantică care include masa pentru doi în restaurant, o sticlă Bottega Millesimato, platou de brânzeturi fine cu fructe și nuci, creveți și înghețată. 

Alt hotel cu servicii de lux este Ana Hotels din Poiana Brașov. Aici, pachetul în minivacanța de Rusalii costă de la: 259 euro/camera dublă/noapte și include cazare cu mic dejun și cină, voucher la SPA, acces gratuit la piscina interioară, saune, jacuzzi, fitness, salon de relaxare și hot tub exterior și chiar și o plimbare cu telecabina în Masivul Postăvarul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
regele charles regina margareta jpg
Titanic  sursa   Shutterstock jpg
Atmosferă de poveste la Târgul de Paște de la Craiova foto yolomedia
Hondol Corada Certej  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) jpg
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net